Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2022

Escoltar

2022

Mataró organitza les jornades “Joves i accés a l'habitatge”

L'Ajuntament de Mataró, conjuntament amb el Consell Comarcal del Maresme i Bloc Cooperatiu, organitzen les jornades "Joves i accés a l'habitatge" per abordar la realitat del col·lectiu jove a l'hora d'accedir a un habitatge, els serveis i recursos als que es pot optar, així com per a conèixer experiències alternatives a tenir en compte. Les jornades són el 2,10 i 15 de febrer, a les 18 h, al Cafè de Mar.

L’Ajuntament, TecnoCampus i la Fundació Guifi.net desenvolupen el projecte “Mataró sense fils”

L’Ajuntament de Mataró i TecnoCampus han signat un conveni amb la Fundació Guifi.net per promoure el projecte “Mataró sense fils”, la construcció d’una xarxa de telecomunicacions oberta, lliure i neutral amb les mateixes condicions per a tota la ciutadania. Amb una aportació de 15.000 € anuals i la seva ubicació al Parc Tecnològic del TecnoCampus, l’objectiu conjunt és combatre la bretxa digital.

La Col·lecció Bassat comença la presentació del seu fons del Segle XXI a la Nau Gaudí amb obres de 7 artistes

La programació d’enguany del Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró comença amb la primera de les tres exposicions dedicades al segle XXI que, per primera vegada, presentaran les obres agrupades per artistes. Aquesta primera exposició comptarà amb 57 pintures d’Enric Ansesa, Pep Carrió, Xaro Castillo, Rosa Codina-Esteve, Ramon Enrich, Marc Prat Codina i Jaume Ribas. Són els primers grans noms d’una nova fornada d’artistes que han format part d’exposicions de referència organitzades pel Consorci a la resta de l’estat espanyol i a l’estranger.