Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2022

Escoltar

2022

El programa d’activitats del 25N se centra en les violències masclistes digitals

Al voltant del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violències envers les dones, Mataró compta amb un programa d’activitats que enguany posa l’accent en les violències masclistes digitals, un fenomen creixent i sovint invisibilitzat. L’objectiu de les activitats, dirigides a tota la ciutadania, és que les dones puguin desenvolupar lliurement la seva vida en tots els àmbits, també en el digital.

El projecte 0830X Mataró-Energia Urbana tanca els cursos del 2022 amb un Final Show

El dissabte 26 de novembre, a les 19 h, tindrà lloc al Teatre del Cafè Nou el Final Show que comptarà amb actuacions per part de joves participants als cursos 2022 del projecte 0830X Mataró - Laboratori d'Energia Urbana. També hi haurà actuacions d'altres artistes de la cultura del hip-hop i d’altres disciplines artístiques urbanes. Aquest és un projecte impulsat pel Servei d'Igualtat i Diversitat Ciutadana, les activitats del qual s'organitzen a partir d'un procés de cocreació col·lectiva amb diversos col·lectius de joves i entitats de la ciutat.

L’Arc Metropolità demana la reforma del finançament local perquè els municipis comptin amb els recursos suficients

L’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità ha subratllat avui, 23 de novembre, la necessitat de reformar el més aviat possible el finançament local perquè els municipis comptin amb els recursos suficients per donar resposta a les necessitats de la ciutadania. Els alcaldes i alcaldesses han aprovat una resolució en aquest sentit a l’Assemblea General de l’entitat, celebrada a Terrassa, on recorden que el finançament municipal és una assignatura pendent des de fa dècades i que la situació és encara més urgent des de la reforma de l’impost de la plusvàlua, que ha comportat una notable reducció dels ingressos