Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2022

Escoltar

2022

El recompte de persones sense llar aporta una visió general de ciutat per abordar la problemàtica d’una forma integral

Prop de 140 persones voluntàries, acompanyades per personal tècnic de Benestar Social, d’altres serveis municipals i Creu Roja, han recorregut tots els carrers de la ciutat per fer el recompte de persones sense llar. S’han detectat 86 persones que dormen al ras a Mataró i ara cal treballar aquesta situació cas a cas i poder elaborar el pla local per a l’abordatge del sensellarisme que ha d’anar en la línia de la proposta de llei de mesures transitòries i urgents per fer front al sensellarisme i eradicar-lo.

Mataró s’omple d’activitats per Nadal i culmina amb una Cavalcada que amplia el recorregut

Amb el lema “El Nadal a Mataró ho té tot”, avui s’inicia la campanya de Nadal que omplirà la ciutat d’activitats per a tots els gustos i edats, i que s’allargaran fins al 15 de gener. Aquesta tarda obrirà les portes la Fira de Nadal i s’encendrà l’enllumenat nadalenc, tot i que l’acte oficial d’encesa es farà diumenge a la tarda des de tres punts diferents de la ciutat com a inici del compte enrere per a les festes de Nadal.

Mataró celebra la jornada “Canviem la Mirada” amb motiu del Dia Internacional de les persones amb diversitat funcional

El 3 de desembre és el Dia Internacional de les persones amb diversitat funcional i a Mataró, la Taula d’Accessibilitat ha organitzat aquesta jornada que se celebrarà el divendres 2 de desembre a la plaça de la Muralla i a l’Espai Mataró Connecta. A partir de les 16.30 h, la plaça de la Muralla tindrà jocs adaptats per a tothom i a continuació, a les 18 h, hi haurà una mostra d’experiències i bones pràctiques d’entitats de la ciutat que promouen la inclusió de persones amb diversitat funcional.

L’Ajuntament i Aigües de Mataró inicien la renovació de la xarxa de clavegueram i reurbanització del carrer de l’Abat Antoni Maria Marcet

El passat 21 de novembre es van iniciar els treballs de renovació de la xarxa de clavegueram i reurbanització del carrer de l’Abat Antoni Maria Marcet, en el tram entre el carrer de Sant Ignasi de Loiola i el carrer d’Àvila. L’actuació al clavegueram, que executa Aigües de Mataró, està coordinada amb les obres del Pla de millora de paviments de l’Ajuntament de Mataró, que executa la reurbanització.

Mataró posa en marxa un Pla de xoc per evitar l’abandonament de vehicles a la via pública

La instal•lació de senyalització informativa en els 9 aparcaments on més casos es detecten és una de les accions previstes al Pla de xoc contra l’abandonament de vehicles. Desfer-se d’un vehicle al final de la seva vida útil es pot fer gratuïtament a través dels gestors autoritzats, però els expedients per abandonament s’han incrementat un 23 % i la previsió és arribar als 500 a finals d’any.