Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2022

Escoltar

2022

L’Ajuntament promou relacions empresarials, comercials, turístiques i universitàries amb París i Créteil

Una delegació de l’Ajuntament, encapçalada per la regidora de Promoció de Ciutat, Núria Moreno, ha viatjat a la regió de l’Île de France amb l’objectiu d’establir connexions en diferents sectors estratègics per a Mataró: economia circular, transició ecològica, autonomia i qualitat de vida, formació contínua i professional, i digitalització i transformació urbana

Mataró activa en alerta el Pla Bàsic d’Emergències Municipal per sequera i decreta limitacions a l’ús de l’aigua

L’Ajuntament adopta les mesures establertes per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), que és l’administració hidràulica de la Generalitat que pren les decisions davant l’estat actual de sequera. Les restriccions no afecten a l’aigua de boca però es limita el seu ús per accions com el reg de jardins, el rentat de vehicles, la neteja de terrasses i carrers, a més de l’ús agrícola, recreatiu i industrial no productiu.

Mataró acull la 8a Jornada Unifica’t d’esport inclusiu organitzada per Special Olympics

El divendres 16 de desembre se celebrarà al Pavelló municipal Euskadi la 8a Jornada Unifica’t on alumnes d’un centre d’educació especial i alumnes d’una escola ordinària comparteixen diferents activitats esportives i de foment dels hàbits saludables. L’objectiu és afavorir situacions inclusives mitjançant l’activitat física, l’esport i el foment dels hàbits saludables.

La Taula d’Entitats de Cerdanyola i els centres escolars escriuen els desitjos pel barri en una acció comunitària

La Taula d’Entitats de Cerdanyola i els centres educatius del barri han organitzat l’acte «Què desitges per a Cerdanyola?» que se celebrarà el 16 de desembre a la plaça de l’Onze de Setembre, a partir de les 10h. La iniciativa és una continuació de la iniciativa que es va emprendre el mes d'octubre amb motiu de la XIII Mostra d’entitats de Cerdanyola on centres educatius i entitats de Cerdanyola van dissenyar i crear unes grues de papiroflèxia en les que els escolars van escriure els seus desitjos per a la comunitat.

Mataró inicia un procés consultiu per a definir la futura Casa de la Igualtat

La ciutadania en general així com les entitats feministes, LGTBIQ+ i tot el teixit associatiu de la ciutat estan cridades a participar en un procés per a la definició de les necessitats d'espai per a una futura Casa de la Igualtat, equipament pels serveis i entitats feministes i LGTBIQ+ de Mataró. El procés comptarà amb tres fases i els resultats es volen donar a conèixer coincidint amb el 8M.

L’Ajuntament reforça la recollida de residus amb serveis especials per Nadal

Els festius principals de Nadal es farà una recollida extra de vidre en un vehicle instal·lat davant l’Ajuntament per complementar la selectiva mòbil del Centre. També es faran buidatges extraordinaris a tota la ciutat dels contenidors instal·lats a la via pública que ho requereixin i s’ha reforçat la recollida selectiva comercial del Centre amb dies addicionals per a cada fracció.