Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament dels carrers de Tossa, de Sant Pol, de Malgrat i de Pineda

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament dels carrers de Tossa, de Sant Pol, de Malgrat i de Pineda

L’actuació, que s’emmarca en el Pla de Renovació del Pla Director de l’Aigua de Mataró (2011-2025), va començar el dilluns 23 de gener.

Rases i maquinària en un dels trams afectats. Foto: Aigües de Mataró
Rases i maquinària en un dels trams afectats. Foto: Aigües de Mataró

Els treballs contemplen la renovació de la xarxa d’aigua potable del carrer de Tossa, del carrer de Sant Pol; i dels carrers de Malgrat i de Pineda en els trams compresos entre el carrer de Sant Pol i el carrer de Lloret de Mar, al barri de la Llàntia.

Les obres consisteixen en la instal·lació de 399 metres lineals de noves canonades de diferents materials i diàmetres. També s’instal·laran vàlvules de maniobra i descàrregues necessàries per al correcte funcionament i manteniment de la xarxa.

En el transcurs de l’obra, per minimitzar l’impacte en la continuïtat del servei, s’instal·laran canonades provisionals per donar servei als abonats mentre es realitza la retirada dels elements de la xarxa actual i la instal·lació de la nova.

Les obres es realitzaran per fases per minimitzar afectacions i de manera que sempre hi hagi pas habilitat per als vianants. En funció dels trams de l’obra s’afectaran les voreres, i la circulació i l’estacionament de vehicles. El trànsit de vehicles només s’haurà de tallar puntualment en els encreuaments per la calçada i segons evolucioni l’obra. Els accessos als guals restaran afectats puntualment i sempre amb previ avís.

Els treballs comprenen l’obra civil, adjudicada a l’empresa Catalana Empordanesa, de Serveis, SL,  per un import de 90.183,01 € (IVA inclòs), i l’obra mecànica que realitza Aigües de Mataró per un import de 81.895,57 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista d’onze setmanes.


Galeria d'Imatges

Publicat a