Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El III Festival Cultural de Cerdanyola se celebra el 6 de maig en el marc del Maig Intercultural

Escoltar

El III Festival Cultural de Cerdanyola se celebra el 6 de maig en el marc del Maig Intercultural

El dissabte 6 de maig, a partir de les 18 h, es celebrarà a la Pista Poliesportiva de Cerdanyola Remigi Herrero la tercera edició del Festival Cultural de Cerdanyola. Una iniciativa del teixit associatiu que s’emmarca en el Pla d’Actuació Integral de Cerdanyola.


A través dels diferents espectacles de ball, teatre, poesia, dansa, play-back... l’objectiu del Festival és mostrar la riquesa cultural del barri més poblat de Mataró i que compta amb gran diversitat d’orígens i cultures i establir un espai de coneixement mutu entre les entitats que conviuen en el territori. La música, la dansa són disciplines que afavoreixen en aquesta ocasió l’intercanvi i la cohesió sociocultural.

Per segon any consecutiu i tenint en compte la gran diversitat cultural, el Festival d’enguany es torna a emmarcar en els actes del Maig Intercultural de Mataró i, per altra banda, a més de les actuacions de les diferents entitats del barri, s’ha volgut convidar un Casal de Gent Gran de la ciutat, que en aquesta ocasió és el Casal de la Gent Gran Oriol Batista.

Les entitats de la Taula d’Entitats de Cerdanyola que actuaran en el Festival són: Associació Cultural de Cerdanyola, Associació Social i Cultural Badenya, Associació Tambacounda, Associació Jimayoor, Círculo Flamenco Andaluz en Mataró, Col·lectiu de persones russes a Mataró, Col·lectiu de Teatre EPMA, Col·lectiu de persones veneçolanes a Mataró, Grup de Ballet Clàssic espanyol “Gotes de Rocío” i el Grup de persones sardanistes de Cerdanyola.

El Festival Cultural de Cerdanyola es va organitzar per primera vegada l’any 2019, si bé a causa del Covid-19 es va haver d’ajornar fins l’any 2022 que es va retornar a fer el segon Festival amb molt d’èxit.