Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus acollirà l’acte de celebració dels 20 anys de la revista Valors

Escoltar

El TecnoCampus acollirà l’acte de celebració dels 20 anys de la revista Valors

L’acord de col·laboració estableix un marc de col·laboració entre el parc i centre universitari i aquesta entitat cultural mataronina.


El TecnoCampus segueix reforçant els vincles amb entitats i iniciatives del territori. L’alcalde i president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, David Bote, i el president de l’associació Valors, Joan Salicrú, han firmat un acord de col·laboració entre les dues entitats gràcies al qual el TecnoCampus acollirà el proper dimarts 26 de setembre l’acte de celebració dels 20 anys de la revista Valors.

El TecnoCampus acollirà el proper dimarts 26 de setembre, a les 19 h, l’acte commemoratiu del 20è aniversari de la revista Valors. Fruit del conveni de col·laboració amb aquesta entitat, el TecnoCampus col·labora en aquest esdeveniment i esdevé patrocinador d’aquest projecte cultural que, des de la ciutat de Mataró, impulsa la reflexió i el debat sobre els grans debats que té plantejats la nostra societat.

L’acte del proper dimarts 26 de setembre se celebrarà a l’Auditori del TecnoCampus (Avinguda d’Ernest Lluch, 32), i inclourà una conferència del politòleg i catedràtic de la Universitat Autònoma de Madrid Fernando Vallespín titulada “Podem predicar la universalització dels drets humans?”.

L’acord signat contempla altres formes de col·laboració, com la divulgació periòdica de les activitats del TecnoCampus a través de la revista. A canvi, Valors regalarà cada any sis subscripcions anuals de la revista Valors als finalistes del concurs per escollir el disseny de la carpeta del curs acadèmic que s’organitza cada any.