Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa les obres d’ampliació del CAP de Rocafonda-El Palau

Escoltar

En marxa les obres d’ampliació del CAP de Rocafonda-El Palau

Aquest mes de juny s’han iniciat els treballs per ampliar el Centre d’Atenció Primària (CAP) Rocafonda-Palau, una actuació que permetrà comptar amb més consultes per aportar major qualitat i confort, tant per als professionals de la sanitat com per a la ciutadania usuària del centre. Les obres es fan en un solar adjacent a l’edifici actual, de forma que l’activitat assistencial del CAP es manté amb normalitat. L’Ajuntament de Mataró va cedir el terreny a l’Institut Català de la Salut (ICS) per poder fer les obres d’ampliació.


Amb l’ampliació del CAP Rocafonda-Palau es guanyaran més de 800 m2, que es traduiran en 11 noves consultes i una aula d’educació sanitària. Ja ha arrencat el moviment de terres previ i més endavant s’instal·laran els mòduls industrialitzats que acolliran les noves consultes. Posteriorment, es retiraran les consultes prefabricades amb què compta actualment aquest centre. Està previst que les obres acabin abans de finals d’aquest any 2023.

Aquesta actuació suposarà una inversió de 2,05 M€, finançada pel Servei Català de la Salut amb Fons Europeus REACT.

El CAP Rocafonda-Palau, a la ronda Pintor Rafael Estrany de Mataró, és un centre gestionat per l’Institut Català de la Salut (ICS). Atén la població adulta i pediàtrica del barri de Rocafonda-El Palau. L’equip humà (amb professionals de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia, treball social i atenció al ciutadà) s’ha reforçat els darrers mesos amb la incorporació de nous rols com són el referent de benestar emocional i els professionals de nutrició, fisioteràpia i higiene dental.

Publicat a