Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzades les obres de renovació del clavegueram i de reurbanització del carrer de l’Abat Antoni Maria Marcet

Escoltar

Finalitzades les obres de renovació del clavegueram i de reurbanització del carrer de l’Abat Antoni Maria Marcet

Els treballs s’han fet entre els carrers d’Àvila i de Sant Ignasi de Loiola i la nova pavimentació ha donat continuïtat a la part del carrer que ja s’havia reurbanitzat anys enrere. L’actuació forma part del Pla de millora de paviments i ha finalitzat dues setmanes abans del previst.

El tram del carrer reurbanitzat. Foto: Ajuntament
El tram del carrer reurbanitzat. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament i Aigües de Mataró han finalitzat a principis d’aquesta setmana les actuacions de millora del carrer de l’Abat Antoni Maria Marcet, en el tram entre el carrer de Sant Ignasi de Loiola i el carrer d’Àvila.

Pel que fa a la renovació del clavegueram, l’anterior xarxa era doble i passava per sota de les voreres, fet que dificultava el manteniment. S’han construït 82 metres lineals de noves canonades de tub de PVC de 400 mm de diàmetre i s’han instal·lat nous pous de registre, claveguerons i connexions als embornals.

La reurbanització ha afectat una superfície de 550 m², que s’ha pavimentat com l’altre tram del carrer que s’havia executat prèviament, la calçada amb una mescla bituminosa en calent i les voreres de panot. D’altra banda, s’ha aprofitat per millorar l’accés a l’Escola GEM, ampliant la vorera del carrer d’Àvila davant del centre educatiu i fent un pas de vianants elevat.

Els treballs de renovació del clavegueram han estat executats per l’empresa García Cano e Hijos, SA, amb un import d’adjudicació de 114.526,5 € (IVA inclòs). La reurbanització l’ha executada l’UTE construccions Deumal SA i Vialitat i Serveis SLU  per encàrrec de l’Ajuntament en el marc de les actuacions del Pla de millora de paviments (més de 50 actuacions a tot Mataró amb un cost de prop de 2,3 milions).

La finalització del conjunt d’actuacions al carrer de l’Abat Antoni Maria Marcet s’ha avançat 15 dies respecte a la data prevista inicialment.


Galeria d'Imatges