Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament comença la renovació de la gespa artificial del Camp Municipal de Futbol de Can Xalant

Escoltar

L’Ajuntament comença la renovació de la gespa artificial del Camp Municipal de Futbol de Can Xalant

Els treballs van començar la setmana passada i es preveu que estiguin acabats a final març.

El camp, ja sense la gespa antiga, la setmana passada. Foto: Ajuntament
El camp, ja sense la gespa antiga, la setmana passada. Foto: Ajuntament

El Camp Municipal de Futbol de Can Xalant data del 1998 i al 2007 l’Ajuntament va instal·lar la primera gespa artificial, que hores d’ara ja havia sobrepassat el seu període de vida útil.

Les obres actuals formen part del Pla de Renovacions de gespa artificial dels camps municipals de futbol, i afecten a una superfície total de 7.070 m2. La nova gespa serà d’estructura combinada de fibra monofilament nervat i fibra fibril·lada de 60 mm d’alçada. El material de reblert de la gespa substituïda, format per sorra de sílex i cautxú, es retirarà de forma controlada i s’aprofitarà per a la nova gespa. Després de la instal·lació de la nova gespa es farà el nou marcatge del camp, amb el mateix tipus de gespa però de color blanc, i es tornaran a col·locar les porteries i banquetes.

Els treballs comporten una petita reducció de l’actual mida del terreny de joc per complir els marges de seguretat reglamentaris. També s’instal·larà una nova xarxa de protecció darrera de les porteries, al costat de les grades, i es complementarà l’existent al gol nord, davant dels vestidors. Es formarà un nou pericó de filtratge de l’aigua de pluja i reg del camp per evitar abocar residus de cautxú a la xarxa general de clavegueram i s’instal·larà una nova bomba submergida pel sistema de reg, un nou quadre de comandament i un nou programador de reg.

Per últim, s’habilitarà una segona sortida d’evacuació del camp al costat de la graderia d’acord amb el Pla d’Autoprotecció de l’equipament.

Les obres estan adjudicades a l’empresa Fiedturf Poligras SA per un pressupost de 243.101,44 € IVA inclòs i tenen una durada prevista de 8 setmanes. Mentre durin els treballs, els entrenaments i partits que tenen lloc a aquest equipament esportiu es traslladen a altres camps de futbol i instal·lacions esportives de Mataró.


Galeria d'Imatges

Publicat a