Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament comença les obres d’una nova àrea recreativa per a gossos al Parc Central

Escoltar

L’Ajuntament comença les obres d’una nova àrea recreativa per a gossos al Parc Central

La nova àrea d’esbarjo caní ocuparà una part de l’esplanada de sauló i el talús verd situats al costat de la Casa Capell, de manera que la zona fora del recinte quedarà lliure per al passeig i altres usos lúdics i culturals.

Les obres van començar la setmana passada amb la delimitació amb tanques de l’espai d’obres. L’àmbit de l’actuació ocupa 1.935,67 m2 (1.152,20 m2 corresponen al talús verd i 783,47 m2 a la zona de sauló).

El projecte preveu la retirada dels elements i material esportiu existent a l’àmbit, la instal·lació d’una nova xarxa de reg a l’àrea de sauló independent a la de la vegetació, la col·locació de papereres i bancs, la instal·lació d’una nova font per als animals a dins del recinte, la instal·lació d’elements d’agility, el tancament perimetral mitjançant pilars de fusta, la plantació de dos arbres més (moreres) a la zona de sauló i el desplaçament de dos punts de llum existents perquè quedin fora de la tanca. El recinte tindrà dos accessos amb doble porta.

Les obres estan adjudicades a l’empresa Jardineria i Vivers Sant Iscle SL per un pressupost de 71.988,58 € (IVA inclòs), i tenen una durada prevista de 2 mesos.


Noves àrees recreatives per a gossos en marxa

L’Ajuntament té en projecte noves àrees recreatives per a gossos a la ciutat després de la inauguració del nou espai a la ronda de Josep Tarradellas, i de la reubicació de l’àrea de Rocafonda-La Fibra, situada als entorns de l’Institut Les Cinc Sénies i que ja està en funcionament. També es va posar en marxa al febrer la nova àrea recreativa de Sant Simó.

En concret, estan previstes cinc àrees més que, junt amb la de ronda de Josep Tarradellas, es van prioritzar mitjançant un procés participatiu: dues àrees noves al Parc Central (la que ara comença a construir-se al costat de la Casa Capell i una altra prevista a la part baixa del parc); una altra al Pla d’en Boet, entre el carrer de Pablo Iglesias i el carrer de Josep de C. Serra i Ràfols (projecte redactat); una quarta al parc del Nord i, per últim, una altra al carrer de l’Esplanada.


Publicat a