Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament inicia la millora del Camp Municipal de Futbol Vista Alegre-Molins i del Parc del Nord

Escoltar

L’Ajuntament inicia la millora del Camp Municipal de Futbol Vista Alegre-Molins i del Parc del Nord

Les obres van començar la setmana passada i tenen una durada prevista de 21 mesos. Contemplen la construcció d’un nou edifici de vestidors, la reforma de l’actual edifici de serveis del camp de futbol i també la millora del Parc del Nord a l’entorn més proper a l’equipament esportiu.

Operaris treballant avui a l'àmbit de l'obra. Foto: Ajuntament
Operaris treballant avui a l'àmbit de l'obra. Foto: Ajuntament

El projecte preveu la reordenació de les edificacions existents per crear una millor relació i integració amb l’entorn, a la vegada que es dignifiquen els camins i espais de trobada amb el parc, adjacents al camp de futbol.

Els nous vestidors se situaran perpendicularment respecte a l’edificació existent, just al darrere de la porteria nord. Tindrà 8 unitats de vestidors per als jugadors, 2 unitats de vestidors per a àrbitres, la infermeria, l’oficina de direcció i una cambra tècnica que centralitzarà les instal·lacions de l’equipament. A la coberta d’aquest nou edifici s’instal·laran plaques fotovoltaiques per a la producció elèctrica d’autoconsum, amb una potència de 9,36 kWp.

La reforma de l’edificació existent habilitarà nous espais per a sala de fisioteràpia i màquines, sala relacional, espai de magatzem i bugaderia, lavabos per a ús públic i un espai de bar-cuina.

El projecte contempla també la millora de la relació de l’equipament esportiu amb l’entorn, de manera que quedi millor integrat en el Parc del Nord a través d’un seguit d’intervencions:

- Millora del camí perimetral de l’equipament.

- Nou tancament perimetral.

- Reforma de les escales existents del Parc.

Els treballs han estat adjudicats a l’empresa Construccions Cots i Claret, SL per un pressupost de 2.439.583,72 € (IVA inclòs).


Afectacions a alguns camins interiors del Parc del Nord

Les obres s’han planificat per tal d’interferir el mínim possible en el desenvolupament de l’activitat esportiva. El perímetre s’ha tancat i senyalitzat. Alguns camins interiors del Parc del Nord que permeten accedir al camp de futbol o l’envolten s’han hagut de tancar al pas perquè queden dins de l’àmbit de l’obra.



Galeria d'Imatges

Publicat a