Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora els entorns de l’Espai Mataró Connecta

Escoltar

L’Ajuntament millora els entorns de l’Espai Mataró Connecta

Les obres consisteixen en la millora de l’accessibilitat de l’equipament. També se substitueix la il·luminació del pas inferior des del Camí Ral i es neteja i repinta aquest espai.

Operaris treballant en un dels accessos. Foto: Ajuntament
Operaris treballant en un dels accessos. Foto: Ajuntament

Les obres de millora de l’accessibilitat a l’equipament consisteixen a eliminar el graó de l’accés actual, que ara s’havia salvat amb plataformes provisionals de fusta. Es perllongarà la rampa ampla existent i la rampa estreta es convertirà en una escala amb doble barana lateral. També s’actuarà sobre les baranes de vidre perimetrals, que presenten indicis d’oxidació i esquerdes, per millorar la seguretat d’ús de l’espai públic.

En el mateix projecte es preveu substituir la il·luminació actual del pas inferior des del Camí Ral per un nou sistema d’il·luminació amb tecnologia LED. A més, es netejaran de grafits i repintaran les façanes d’aquesta galeria interior i es col·locarà una xarxa anticolom en el pati central. S’eliminarà un tram de fals sostre i es tancarà amb una reixa de portes pivotants la part del pati lateral que dona accés a l’Oficina per a la Transició Energètica  de Mataró i  l’Oficina de Gestió de Residus. En aquest espai també es col·locarà una jardinera. 

Les obres van començar a mitjan febrer i tenen una durada prevista de 3 mesos. Estan adjudicades a l’empresa Vialser edificación y obra cívil SL per un pressupost de 182.481,92 € (IVA inclòs).