Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament posa en marxa quatre nous lavabos públics amb sistema de neteja automàtica

Escoltar

L’Ajuntament posa en marxa quatre nous lavabos públics amb sistema de neteja automàtica

Nou lavabo a la ronda de Miguel de Cervantes. Foto: Ajuntament
Nou lavabo a la ronda de Miguel de Cervantes. Foto: Ajuntament

Estan ubicats a la plaça de Granollers, la ronda de Miguel de Cervantes i dues unitats més al Parc de Mar. Aquesta actuació va ser prioritzada per la ciutadania en l’elaboració dels Pressupostos Participatius de 2019.

Els nous lavabos públics es troben a la plaça de Granollers –al costat de la parada de Mataró Bus a tocar del Parc Central–; a la ronda de Miguel de Cervantes, a la vorera que limita amb la Riera de Sant Simó a l’alçada del carrer de Francisco Herrera; i dos més al Parc de Mar/passeig de Marina, a l’alçada de l’avinguda d’Ernest Lluch i del passeig del Rengle.

Es tracta de mòduls prefabricats amb lavabos automàtics similars als que es van instal·lar fa anys al passeig Marítim. Són accessibles i disposen de tassa de WC, pica rentamans i eixugamans. Després de cada ús, quan el lavabo queda tancat, s’activa la neteja automàtica tant del terra com de la tassa de WC. Estan oberts en horari de 8 a 22 h.

Els nous lavabos han estat subministrats per l’empresa adjudicatària Silmar Servicios y Equipamientos Urbanos, a qui també s’ha contractat el manteniment de les instal·lacions per una durada de 2 anys. El contracte s’ha adjudicat per un import de 175.516,45 € (IVA inclòs).