Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Nit de l’Esport arriba a la 68a edició en una gala al Teatre Monumental el 27 de gener

Escoltar

La Nit de l’Esport arriba a la 68a edició en una gala al Teatre Monumental el 27 de gener

La festa de l’esport mataroní se celebrarà el proper 27 de gener en una vetllada al Teatre Monumental que començarà a partir de les 20.30 h. La principal novetat d’enguany és l’avançament en el calendari amb l’objectiu que els reconeixements arribin un cop acabada la temporada que es premia. L’esport femení és el més destacat a nivell internacional en aquesta gala amb 6 nominades que sumen un títol mundial, dos sotscampionats mundials i tres títols europeus.

El Teatre Monumental acollirà el 27 de gener, a les 20.30 h, la 68ª Nit de l’Esport que serà conduïda per la periodista Laura Cera i que es podrà seguir en directe per Mataró Audiovisual i també al web municipal www.mataro.cat

L’esdeveniment, que està patrocinat pel Centre Mèdic Rehastet i per Aigües de Mataró, SA (AMSA), comptarà amb la música en directe del grup “Passengers” i les actuacions de dansa urbana de La Nave Dance Studio.

 

Avançament en el calendari

Una de les novetats d’enguany ha estat l’avançament en el calendari d’aquesta cita esportiva que aplega a tots els equips i esportistes a nivell individual de la ciutat. El motiu principal ha estat que els reconeixements s’avancin i siguin més propers al final de l’any natural que es premia, en aquest cap el 2022. També s’ha tingut en compte que en les dates anteriors, entre el març i l’abril, molts esportistes no podien assistir a la gala per estar en competicions i/o entrenaments.

En la darrera edició es van estrenar els premis d’esport universitari que continuen enguany i entre les nominacions, destaca un altre any l’esport femení que compta amb un títol mundial, 2 sotscampionats i tres títols europeus. Durant la nit s’entregaran fins a 80 premis entre trofeus, diplomes i mencions especials que el jurat ha triat entre les 171 propostes rebudes. Una gran quantitat de propostes que sorgeixen de la gran salut esportiva de Mataró on hi ha més de 100 entitats esportives, repartides entre 79 instal·lacions esportives municipals i privades on es desenvolupament més de 30 modalitats esportives diferents.

La waterpolista Anni Espar va ser la millor esportita de l’any 2021.

Publicat a