Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local incorpora 8 nous agents a la plantilla

Escoltar

La Policia Local incorpora 8 nous agents a la plantilla

Els efectius de la nova promoció s’han incorporat al cos en període de pràctiques, un cop superats el procés selectiu i el curs de formació bàsica per a policies de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Els 8 nous agents amb els seus caps a la façana de l'edifici de Via Pública i Policia Local.
Els 8 nous agents amb els seus caps a la façana de l'edifici de Via Pública i Policia Local.


L’alcalde, David Bote; la regidora de Seguretat, Núria Moreno; i el cap de la Policia Local, l’intendent major Mateo Sánchez, han donat la benvinguda aquest migdia als 8 nous agents que s’han incorporat a la Policia Local de Mataró.

Els efectius de la nova promoció -4 dones i 4 homes- han començat a treballar aquest dilluns, 25 de setembre, un cop superats el procés de selecció i també la formació bàsica per a policies que han cursat a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) durant 9 mesos. Ara, els nous agents, que cobreixen places que havien quedat vacants, estaran 1 any en període de pràctiques, durant el qual estaran tutoritzats pels comandaments del cos.

 

Nou procés selectiu en marxa

Prop de 500 persones aspiren a cobrir una de les 10 places que hi ha vacants a la Policia Local. El procés selectiu es va iniciar el passat 16 de setembre amb la prova teòrica, seguirà amb les proves físiques i les psicotècniques, i finalitzarà amb el curs de formació bàsica per a policies a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya que s’iniciarà el proper mes de gener.

Galeria d'Imatges

Publicat a