Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local posa en marxa el servei de cita prèvia per ser atès presencialment a la comissaria

Escoltar

La Policia Local posa en marxa el servei de cita prèvia per ser atès presencialment a la comissaria

L’objectiu és evitar esperes innecessàries

En marxa el nou servei de Cita prèvia per presentar una denúncia a la comissaria de la Policia Local. La franja horària disponible per demanar visita concertada és de 7.30 fins a les 20.15 h.

Es pot demanar cita prèvia per denunciar pèrdua de documentació, amenaces, danys, estafes, fraus per internet, furts, lesions, robatori amb força, robatori amb violència i/o intimidació, sostracció de vehicle i ocupació d’immobles.

Un cop concertada la cita, es genera un comprovant que l’usuari rebrà al seu correu electrònic, on a més de la confirmació de la visita també s’indicarà quina documentació caldrà portar per evitar desplaçaments innecessaris i poder completar la denúncia.

La cita prèvia amb la Policia Local es pot sol·licitar a través del web municipal (www.mataro.cat/citaprevia) i per telèfon (010). No és obligatori concertar visita prèvia per ser atès, però és recomanable per evitar esperes innecessàries. En cas de no poder assistir a la cita és recomanable anul·lar-la perquè la franja horària quedi disponible per a algú altre.

Publicat a