Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La reforma del Poliesportiu Municipal Eusebi Millán avança amb la instal·lació dels panells de la nova coberta

Escoltar

La reforma del Poliesportiu Municipal Eusebi Millán avança amb la instal·lació dels panells de la nova coberta

Les obres van començar el passat agost. L’antiga coberta es va desmuntar, s’han substituït les encavallades i ja s’estan instal·lant els nous panells. L’equipament tindrà nova il·luminació LED i parquet a la pista de joc.

Treballs de col·locació dels nous panells de la coberta. Foto: Ajuntament
Treballs de col·locació dels nous panells de la coberta. Foto: Ajuntament

L’alcalde, David Bote, acompanyat de la regidora d’Esports, Bea Delgado, ha visitat avui les obres de reforma i millora del Poliesportiu Municipal Eusebi Millán, que van començar l’agost passat i es preveu estiguin enllestides al setembre per l’inici de la nova temporada esportiva.

Els treballs es van iniciar amb el desmuntatge del fals sostre del pavelló, la coberta i el seu tancament perimetral, que presentaven mancances d’aïllament tèrmic i estanqueïtat. La retirada de la coberta, de fibrociment, va anar a càrrec d’una empresa especialitzada autoritzada per a la realització d’aquests treballs especials.

Les antigues encavallades s’han substituït per unes noves d’acer, que suportaran les càrregues de la nova coberta, que serà de panell sandvitx per millorar l’aïllament tèrmic i reduir la reverberació. En aquests moments s’estan instal·lant els nous panells. La coberta estarà preparada per a la instal·lació, en un futur, de plaques fotovoltaiques.

La nova coberta serà plana i donarà continuïtat en alçada a la de la pista poliesportiva annexa. S’han eliminat els tirants laterals i s’han substituït els plafons de policarbonat de les façanes per millorar la il·luminació natural de l’equipament.

Pel que fa a l’interior del poliesportiu, les obres preveuen la substitució del paviment sintètic per parquet flotant de la pista de joc i una nova il·luminació amb làmpades LED. S’instal·larà nou equipament esportiu –cortines divisòries, cistelles e bàsquet, xarxa de fons de pista– i es farà el marcatge de la pista.

Les obres es van adjudicar en tres lots a les empreses Deltapunt 3000, SA (extracció de la coberta de fibrociment), Cosplaan Obras y Servicios Laantit, SL (substitució de l’estructura de coberta, paraments perimetrals i enllumenat de la pista) i Mondo Ibérica, SA (equipament esportiu i paviment de parquet). L’import conjunt de les adjudicacions suma 1.324.692 € (IVA inclòs).

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha concedit a l’Ajuntament una subvenció de 444.794,02 € de fons europeus per contribuir al finançament de les obres en el marc del Programa d’Impuls a la Rehabilitació d’Edificis Públics.


Galeria d'Imatges

Publicat a