Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La setena edició del Mou-te amb Cor compta amb 20 actes esportius amb finalitats solidàries

Escoltar

La setena edició del Mou-te amb Cor compta amb 20 actes esportius amb finalitats solidàries

La campanya Mou-te amb Cor compta aquest 2023 amb una vintena d’esdeveniments esportius amb caire solidari organitzats per diferents entitats i associacions i que compten amb el suport de l’Ajuntament. El web de l’Ajuntament compta amb un apartat per consultar totes les activitats amb el calendari i informació pràctica.

Les caminades són les activitats més nombroses del Mou-te amb Cor.
Les caminades són les activitats més nombroses del Mou-te amb Cor.


Mataró és una ciutat solidària i prova d’això és la continuïtat del Mou-te amb Cor, un espai web i un suport de l’Ajuntament a totes les activitats i esdeveniments esportius de la ciutat que tenen una finalitat solidària ja sigui de suport a una malaltia o per recaptar fons per als col·lectius que passen per situacions de vulnerabilitat.

Enguany és la setena edició que compta amb una vintena d’esdeveniments esportius on les caminades són l’estrella però també hi ha d’altres activitats com són el futbol o la natació. En el calendari la propera és la marxa de Sant Jordi 2023 que se celebra el 23 d’abril, organitzada per la Unió Excursionista de Mataró i la recaptació serà per Càritas.

En la seva primera edició, l’any 2016, la iniciativa va aplegar 14 activitats i després de l’aturada per la pandèmia de la Covid-19, normalment ha comptat amb una mitja d’una vintena de propostes. El que es busca amb el Mou-te amb Cor és la mobilització de participants, la recaptació econòmica que sempre s’ha de vincular amb fins solidaris i també la visibilització i conscienciació de la causa per la qual s’organitza l’acte.

Mou-te amb cor és una marca paraigües que es promociona a través d’un espai web propi: www.mataro.cat/mou-te-amb-cor i també a les xarxes socials de l’Ajuntament. No es tracta d’una campanya estanca, sinó que durant tot l’any es poden anar incloent entitats i associacions que presentin activitats d’aquest caire.

Publicat a