Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La T-Mobilitat es pot tramitar des d’avui dilluns també a les oficines de Mataró Bus

Escoltar

La T-Mobilitat es pot tramitar des d’avui dilluns també a les oficines de Mataró Bus

Cal demanar hora per correu electrònic per fer el tràmit i, en la mateixa visita, s’obté la targeta física. El tràmit també es pot fer en línia i rebre la targeta per correu postal.

El servei d’autobusos urbans Mataró Bus va incorporar el passat setembre la validació amb la T-mobilitat, el sistema digital de taquillatge amb tecnologia sense contacte per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona. A partir de dilluns 20, les oficines de Mataró Bus (carrer de Francesc Layret, 72) es converteixen també en punt oficial de tramitació per obtenir la targeta.

La T-Mobilitat és una targeta personal reutilitzable on es carreguen els títols de transport que utilitza la persona usuària. Té un cost d’adquisició de 4,5 euros que cal pagar amb targeta, es pot fer servir de manera indefinida i té un període de garantia de cinc anys.

Per sol·licitar-la presencialment cal demanar cita prèvia per correu electrònic a info.matarobus@avanzagrupo.com, indicant a l’assumpte ‘cita T-mobilitat’ i el nom de la persona. Cal descarregar el formulari de registre a la pàgina web de Mataró Bus, omplir-lo i lliurar-lo a les oficines quan es vagi a fer el tràmit, juntament amb el document d’identitat. En la mateixa visita és possible donar-se d’alta i obtenir la targeta.

La T-Mobilitat també es pot adquirir en línia accedint a https://t-mobilitat.atm.cat/. Prèviament cal haver-se donat d’alta a l’apartat de registre. En aquest cas, la targeta es rebrà per correu postal desactivada.


Publicat a