Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Vuelta 23 sortirà del Port de Mataró i tindrà un recorregut neutralitzat per diferents punts de la ciutat

Escoltar

La Vuelta 23 sortirà del Port de Mataró i tindrà un recorregut neutralitzat per diferents punts de la ciutat

El proper 27 d’agost, Mataró serà l’escenari de la sortida de la 2a etapa de La Vuelta Ciclista Espanya 2023. La ciutadania podrà veure els millors ciclistes del món amb un recorregut que començarà al Port de Mataró i passarà de forma neutralitzada per diferents punts de la ciutat. L’etapa, de mitja muntanya, finalitzarà a Barcelona després de transcorre 181,3 km.


El diumenge 27 d’agost, la 2a etapa de La Vuelta Ciclista Espanya 2023 sortirà del Port de Mataró i la ciutadania podrà gaudir del millor ciclisme mundial per diferents carrers, places i vies de la ciutat.
El recorregut neutralitzat, que començarà a les 12.45 h, sortirà del Port de Mataró i seguirà pel Passeig Marítim, l’Avinguda del Port, l’Avinguda d’Ernest Lluch, l’Avinguda del Maresme, la Ronda de Cervantes, la Ronda Alfons X El Savi, la Plaça d’Espanya, el Camí de la Geganta, la Plaça Granollers, l’Avinguda de Puig i Cadafalch i la Carretera d’Argentona (C-1415c).

La sortida llançada es farà cap a les 13h15 aproximadament des de la sortida de Mataró, en la zona de desenvolupament d’El Sorrall, on els equips enfilaran cap a Argentona.

El Port de Mataró comptarà amb la zona habilitada perquè els participants facin el control de firmes i on la ciutadania podrà viure de prop tot l’ambient del millor ciclisme mundial.

Afectacions al trànsit

Entre les 20 h del dissabte 26 d’agost i les 15 h del diumenge 27 d’agost quedarà tallat el passeig Marítim i l’avinguda del Port.

Entre les 7.30 h i les 13 h es tallarà el trànsit de l’Avinguda d’Ernest Lluch.

Entre les 12 h i les 13 h es tallarà el trànsit de l’Avinguda del Maresme i la Ronda Cervantes.

A partir de les 12.20 h s’anirà tallant el trànsit a la resta del recorregut fins al pas de la cursa, aproximadament, a les 13 h.

Publicat a