Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 60 persones reben un reconeixement públic en la celebració del Dia de la Policia Local de Mataró

Escoltar

Més de 60 persones reben un reconeixement públic en la celebració del Dia de la Policia Local de Mataró

En el transcurs de l’acte s’han lliurat les medalles al mèrit professional i felicitacions a persones que han destacat durant el darrer any per la seva col·laboració en l’àmbit de la seguretat pública i a membres de cossos policials que han destacat en l’exercici de les seves funcions.

Auditori de TecnoCampus. Foto: Romuald Gallofré / Ajuntament de Mataró
Auditori de TecnoCampus. Foto: Romuald Gallofré / Ajuntament de Mataró

L’alcalde, David Bote, ha presidit avui l’acte de celebració del Dia de la Policia Local de Mataró, que ha tingut lloc a l’Auditori del TecnoCampus. A l’acte han intervingut el regidor de Seguretat Pública, Juan Carlos Jerez, i el cap de la Policia Local, l’intendent major Mateo Sánchez.

El Dia de la Policia Local té lloc el tradicional lliurament de medalles al mèrit professional i reconeixements públics a aquelles persones que hagin destacat per la seva actuació i/o col·laboració en l’àmbit de la seguretat pública o bé pels anys de servei desenvolupats al cos. En concret, al llarg de l’acte d’avui, s’ha fet reconeixement públic a més de 60 persones, entre membres de la Policia Local i altres cossos policials, treballadors de diferents serveis municipals i ciutadania a títol individual.

Durant l’acte també s’ha donat la benvinguda als 10 agents que s’han incorporat al cos durant el 2022, s’ha posat de relleu els 5 ascensos que hi ha hagut (2 nous sergents i 3 nous caporals), s’ha lliurat el carnet especial d’agent emèrit al personal que s’ha jubilat durant l’últim any i s’ha tingut un emotiu record per a un agent emèrit que va morir ara farà un any.


Lliurament de felicitacions

L’acte ha seguit amb el lliurament de felicitacions públiques per premiar les actuacions que han destacat notòriament del nivell normal en el compliment del servei o que, pel risc de les actuacions realitzades o per l’eficàcia dels resultats, s’han de considerar meritòries.

Aquest any s’han lliurat prop d’una trentena de felicitacions públiques a agents i caporals de la Policia Local i s’ha reconegut el treball de col·laboració per part del personal policial d’altres cossos de seguretat com són Mossos d’Esquadra, Cos Nacional de Policia i Policia Local de Santa Coloma de Gramenet.

També diversos ciutadans i ciutadanes, tècnics municipals i membres d’altres entitats han rebut una felicitació pública per la seva col·laboració amb la Policia Local.


Medalles

Aquest any s’han lliurat set medalles al mèrit professional a diferents agents del cos per la seva trajectòria o per realitzar serveis de caràcter destacat. D'igual manera, s'han concedit quatre condecoracions al mèrit professional a persones que han destacat per la seva col·laboració, dins del seu àmbit competencial, amb la Policia Local de Mataró.

També s’han atorgat medalles a la permanència en el servei a comandaments i agents que porten 20 i 25 anys en la Policia Local de Mataró.


Galeria d'Imatges