Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova formació per incorporar dones mataronines com a conductores de Mataró Bus

Escoltar

Nova formació per incorporar dones mataronines com a conductores de Mataró Bus

Avui ha començat un nou curs de formació que permetrà a 6 dones incorporar-se a treballar a l’empresa que gestiona el servei municipal d’autobusos, Avanza Movilidad Integral, SL, per cobrir baixes o vacants.

Vehicles de Mataró Bus. Foto: Ajuntament
Vehicles de Mataró Bus. Foto: Ajuntament

La concessionària de Mataró Bus, Avanza Movilidad Integral, SL, assumeix el cost de la formació que permetrà a les participants obtenir el carnet D i el Certificat d’Aptitud Professional, requisits necessaris per habilitar-les com a conductores d’autobús. L’objectiu és promoure la incorporació de dones a la plantilla de personal i l’ocupació de dones del municipi.

El procés de selecció prèvia s‘ha fet amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament. Les classes teòriques es fan al Centre Cívic Pla d’en Boet, i durant la formació s’impartiran també classes pràctiques de maniobres i circulació. El curs acaba el 20 d’abril.

Els regidors de Mobilitat, Juan Carlos Jerez, i d'Ocupació, Sergi Morales, han donat aquesta tarda la benvinguda al curs a les dones participants. 

Al 2022 va tenir lloc una primera formació de dones conductores que l’estiu passat es van poder incorporar a la plantilla de Mataró Bus per fer substitucions de vacances i cobrir baixes i permisos.


Galeria d'Imatges

Publicat a