Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obren les preinscripcions de l’Aula de Teatre i Dansa i de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) per al curs 2023-2024

Escoltar

S’obren les preinscripcions de l’Aula de Teatre i Dansa i de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) per al curs 2023-2024

De l’1 a l’11 de juny es poden fer les preinscripcions per al curs 2023-2024 dels cursos de l’Aula de Teatre i Dansa i de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM). Entre les novetats hi ha una nova línia de teatre musical, un curs de teatre social per a dones, el segon curs amb l’oferta de música de curta durada per al setembre i la continuïtat dels programes de música comunitària: MusicAcció i Escoles Orquestrals.


Mataró disposa de cursos de teatre, música i dansa que la ciutadania pot realitzar a l’Aula de Teatre i Dansa i a l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM). De l’1 a l’11 de juny s’obre el període de preinscripcions per al curs 2023-2024 que continua amb la mateixa oferta educativa i presenta alguna novetats com l’obertura d’una nova línia de teatre musical i un grup de teatre social per a dones majors de 20 anys que s’organitza amb la col·laboració del servei d’Igualtat i Diversitat Ciutadana. L’EMMM tornarà a oferir el curs de música de curta durada de setembre després de l’èxit del curs passat i continuarà amb els programes de música comunitària, MusicAcció i Escoles Orquestrals per continuar apropant la música a tota la ciutat.

La Nau Minguell continuarà com a epicentre de tota l’oferta educativa de música i els centres que són subseus són el Centre Cívic Pla d’en Boet i les escoles Anxaneta, Antonio Machado i Montserrat Solà.

Prop de 1.800 alumnes han format part dels cursos de l’Aula de Teatre i Dansa i de l’EMMM durant aquest curs, una oferta educativa no reglada que arriba a població de totes les edats.

El procés d’inscripcions és de l’1 a l’11 de juny. En el cas de l’EMMM, la publicació de les llistes de sol·licituds amb les puntuacions obtingudes (barem) es farà el 15 de juny. Del 15 al 18 de juny s’obre el termini de reclamacions per escrit de la puntuació obtinguda; el 19 de juny es farà el sorteig del número de desempat i el 22 de juny es publicarà la llista definitiva ordenada per barem de punts i per número de desempat. El 4 de juliol es publicaran les llistes definitives d’alumnat admès i a partir del 5 de juliol comença el període de matriculació.

Pel que fa a l’Aula, la publicació de les llistes provisionals es durà a terme el 15 de juny. En cas que la demanda per un curs superi les places ofertades s’efectuarà un sorteig de caràcter públic el 20 de juny. La publicació de les llistes definitives es durà a terme el 26 de juny. El període per formalitzar les matrícules és del 3 al 14 de juliol.

Publicat a