Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna la Fira de l’Arbre i el Medi Ambient al Parc Central

Escoltar

Torna la Fira de l’Arbre i el Medi Ambient al Parc Central

El Parc Central acull aquest proper cap de setmana, 1 i 2 d’abril, la 43a Fira de l’Arbre i el Medi Ambient, organitzada per l’Associació Sempervirens Mataró, i compta amb i que compta amb més de 120 expositors.

La Fira de l’Arbre i el medi ambient que se celebra a Mataró des de l’any 1979, vol convertir-se en un pol d’atracció de visitants, tant professionals com particulars, a través d’una oferta comercial diversa que aglutini els productes més tradicionalment vinculats a la Fira de l’Arbre com les plantes, les flors, els arbres i el material de jardineria, amb altres productes relacionats amb la natura, la sostenibilitat i el medi ambient, l’artesania i l’alimentació i els combini amb els actes de caràcter cultural, de sensibilització mediambiental, gastronòmic i lúdic.  

Aquesta edició de la fira aplegarà més de 120  expositors i obrirà al públic dissabte de 10 a 22 h i diumenge de 10 a 20 h.

Sempervirens programa durant el cap de setmana diferents activitats per a tots els públics, des de actuacions de grups musicals fins a tallers i contacontes per als infants.

Els organitzadors han mantingut la vocació pedagògica per conscienciar als infants sobre la importància del respecte a la natura. Així doncs, el públic infantil és el principal destinatari de les activitats de la programació. Els infants podran participar en diferents tallers: de caixes de nius,  sobre el món de les abelles, forestals, podran experimentar  amb peces de fusta, ceràmica, herbes aromàtiques, col·laboraran en una plantada de flors i podran escoltar contes mediambientals.

La col·laboració municipal amb la Fira de l’Arbre i la Natura, que es regula mitjançant la signatura d’un conveni, es concreta en el suport econòmic per part de l’Ajuntament de Mataró de 11.200 €, per a donar suport a la contractació de serveis i infraestructures d’organització de la Fira per part de la Direcció de Promoció Econòmica, així com en  la gestió mediambiental de la fira per part de la Direcció de Transició Ecològica, Sostenibilitat i Espai Públic. També es faciliten  serveis i infraestructures  per un import de 4.980,38 euros.