Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les preinscripcions de l’Aula de Teatre i Dansa i de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) per al curs 2024-2025

Escoltar

Comencen les preinscripcions de l’Aula de Teatre i Dansa i de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) per al curs 2024-2025

Tant l’Aula de Teatre com l’Escola Municipal de Música de Mataró consoliden l’oferta educativa de cara al curs vinent. Les preinscripcions es poden fer des del 30 de maig fins al 9 de juny

L’oferta  de l’Aula de Teatre i Dansa inclou més d’una vintena de cursos de teatre i dansa per a totes les edats que posen a l’abast de la ciutadania la possibilitat d’aprendre els diferents llenguatges escènics. De cara al curs vinent consolida l’oferta educativa entre la que destaca, a banda del teatre i la dansa, el teatre social que s’organitza  amb la col·laboració del servei d’Igualtat i Diversitat Ciutadana.

L'Aula de Teatre és un servei educatiu i públic de l’Ajuntament de Mataró amb gairebé 40 anys d’història que combina l’ensenyament des d’una vessant lúdica i professional. Al llarg dels anys s’ha convertit en un referent en l’àmbit de la pedagogia de les arts escèniques.

L’Escola Municipal de Música de Mataró

L’EMMM també consolida l'oferta de cursos de música de curta durada per a totes les edats durant el mes de setembre i continuarà amb els programes de música amb la comunitat, MusicAcció i Escoles Orquestrals per seguir apropant la música a tota la ciutat.

La Nau Minguell seguirà sent l’epicentre de tota l’oferta educativa de música, afegint la tercera planta pel propers curs de manera que tot l'edifici serà de l'EMMM.  També es continuarà amb part de l'activitat de l'Escola al  Centre Cívic Pla d’en Boet i a les escoles Anxaneta, Antonio Machado i Montserrat Solà.

Prop de 1.800 alumnes, dels quals 1.543 són de l’EMMM, han format part dels cursos de l’Aula de Teatre i Dansa i de l’EMMM durant aquest curs, una oferta educativa no reglada que arriba a població de totes les edats.

 

Procés d’inscripcions

El procés d’inscripcions és del 30 de maig al 9 de juny. En el cas de l’EMMM, la publicació de les llistes de sol·licituds amb les puntuacions obtingudes (barem) es farà el 20 de juny. Del 21 al 25 de juny s’obre el termini de reclamacions per escrit de la puntuació obtinguda; el 21 de juny es farà el sorteig del número de desempat i el 27 de juny es publicarà la llista definitiva ordenada per barem de punts i per número de desempat. El 3 de juliol es publicaran les llistes definitives d’alumnat admès i a partir del 4 de juliol comença el període de matriculació.

Pel que fa a l’Aula, la publicació de les llistes provisionals es durà a terme el 13 de juny. En cas que la demanda per un curs superi les places ofertades s’efectuarà un sorteig de caràcter públic el 17 de juny. La publicació de les llistes definitives es durà a terme el 21 de juny. El període per formalitzar les matrícules és de l’1 al 12 de juliol.

Per a les preisncripcions a l'Aula de Teatre feu click aquí

Per a les preinscripcions a l'EMMM feu click aquí