Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Port de Mataró acollirà el 1r Saló Internacional Nàutic de Catalunya (SINC)

Escoltar

El Port de Mataró acollirà el 1r Saló Internacional Nàutic de Catalunya (SINC)

El certamen, que reunirà als professionals del sector, es celebrarà el 17, 18 i 19 de maig

El Port de Mataró acollirà el proper mes de maig el 1er Saló Internacional Nàutic de Catalunya Foto: Ajuntament
El Port de Mataró acollirà el proper mes de maig el 1er Saló Internacional Nàutic de Catalunya Foto: Ajuntament

El Saló Internacional Nàutic de Catalunya, a banda de ser un punt de trobada per a l’exhibició i venda d’embarcacions, aspira a convertir-se en un pol d’atracció de visitants, tant professionals com particulars, a través d’una oferta comercial que agrupi tota mena de productes i serveis vinculats al sector nàutic com embarcacions, components, accessoris innovadors, solucions tecnològiques o assegurances, entre d’altres.

El certamen aspira a convertir-se en un instrument que permeti canalitzar tota mena de connexions i col·laboracions que impulsin i fomentin el creixement econòmic i el dinamisme del Port de Mataró. L’Ajuntament de Mataró i l’entitat organitzadora, Salincat SL han signat avui un conveni de col·laboració per a l’organització d’aquest esdeveniment.

La celebració del SINC és un esdeveniment vinculat al projecte Mar en Valor, que defineix l'estratègia per a què la ciutat aprofiti totes les oportunitats socioeconòmiques que ofereix el mar, sota el paraigües de tres línies estratègiques: obertura de la ciutat al mar, promoció de la cultura nàutica i foment de l’economia blava.

L’esdeveniment es celebrarà en un espai de 8.000 m2 del Port de Mataró, dels quals 2.000 m2 es destinaran a serveis vinculats a l’hostaleria i els 6.000 m2 restants per a l’exhibició d’embarcacions; també hi haurà amarraments per aquelles empreses que vulguin exhibir les seves embarcacions a l’aigua. Hi haurà 35 empreses expositores i 40 embarcacions.

Publicat a