Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El termini per sol·licitar parades de venda de roses i llibres per Sant Jordi finalitza el 10 d’abril

Escoltar

El termini per sol·licitar parades de venda de roses i llibres per Sant Jordi finalitza el 10 d’abril

Hi ha diferents terminis de presentació preferent en funció dels col·lectius interessats, però tots ells poden fer arribar les sol·licituds fins al dimecres 10 d’abril. Entitats i escoles poden fer les seves demandes d’ubicació de parades preferentment del 5 al 8 d’abril, els particulars el 9 i 10 d’abril i les floristeries i llibreries del 2 al 4 d’abril.

L’Ajuntament posarà en marxa el 2 d’abril la campanya de recollida de sol·licituds per instal·lar parades de venda de roses i llibres als carrers de Mataró durant la Diada de Sant Jordi. La forma de presentació de les sol·licituds és per Internet des del web municipal, trucant al telèfon gratuït 010 o presencialment a l’Espai Mataró Connecta (plaça de la Muralla, 21), Rocafonda (carrer de Josep Punsola, 47) o a Cerdanyola (passeig de Ramon Berenguer III, 82).

Les parades podran realitzar l’activitat prevista el 23 d’abril de 9 a 21 h.

S’estableixen tres trams diferenciats en el calendari de presentació de sol·licituds. Així es dóna prioritat als professionals per davant d’entitats i centres educatius, que a la vegada tenen prioritat davant les peticions dels particulars. Tot i així, els terminis no són excloents i les sol·licituds es poden presentar en tots els casos fins al 10 d’abril.

El tràmit per a titulars de floristeries o llibreries és del 2 al 4 d’abril, malgrat aquest termini no és exclusiu i ho poden fer fins al 10 d’abril. Poden instal·lar parades davant del seu establiment i en indrets que no afectin l’àrea d’influència d’altres professionals. Els floristes també poden instal·lar una parada a la plaça de Santa Anna fins al límit de capacitat de l’espai, i les llibreries en el marc de la Fira del Llibre de Sant Jordi organitzada per la Direcció de Promoció Econòmica (21 al 23 d’abril).

Del 5 al 8 d’abril poden demanar parades de venda de roses o llibres les entitats culturals, científiques o cíviques sense ànim de lucre amb seu a Mataró i que estiguin inscrites al registre municipal d’entitats (una parada per entitat, i les formacions polítiques i sindicals no poden vendre llibres), els centres escolars (una parada de venda de roses per classe a nom d’un responsable del centre), i els escriptors, autors i editors per venda de llibres (una parada).

Per últim, el 9 i 10 d’abril, s’obrirà el termini per als particulars en general, que han d’estar empadronats a Mataró i només poden demanar una parada per domicili. Les parades per als particulars estan limitades a 100 i s’adjudicaran per ordre de presentació de la sol·licitud dins el termini establert.

L’horari de presentació de sol·licituds per Internet comença, per a cada tram, a les 8.30 h del primer dia. Després d’omplir les dades personals, el sol·licitant pot triar sobre el plànol de la ciutat la ubicació que li interessi per instal·lar la parada, tenint en compte que hi ha diferents zones d’exclusió, i indicar els m² que ocuparà.