Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Premis MÉS Mataró - Empresa - Societat 2024 es lliuraran el proper 15 de maig

Escoltar

Els Premis MÉS Mataró - Empresa - Societat 2024 es lliuraran el proper 15 de maig

L’acte d’entrega dels guardons es farà al Cafè Nou a les 18 h en el marc de la Jornada anual del Consell Econòmic i Social de Mataró. El ponent de l’acte serà Alberto Garzón, economista i expert en biofísica.

El Cafè Nou acollirà, dimecres 15 de maig, l’entrega dels Premis MÉS Mataró - Empresa – Societat 2024. En aquesta tercera edició el ponent serà Alberto Garzón, economista i expert en biofísica, que farà la conferència “Consum conscient: cap a una societat més sostenible”. L’acte es podrà seguir en directe també per streaming a través del canal Youtube de l’Ajuntament.

Com a novetat d’aquesta edició, als guanyadors, a més del xec corresponent al premi monetari, se’ls hi donarà un guardó dissenyat i produït des de la incubadora d’impressió additiva 3D, ThinkIn 3D, ubicada al TecnoCampus.

L’acte és públic però cal fer inscripció prèvia i està limitat al nombre de places disponibles.


Àmbits i categories dels premis

A aquests guardons opten empreses o professionals autònoms amb propostes que han d’estar orientades en algun dels següents àmbits:

- Social. Iniciatives relacionades amb la vinculació i la contribució positiva de l’activitat empresarial amb el seu entorn social.

- Mediambiental. Projectes amb sensibilitat per l’impacte mediambiental, ja sigui derivada de l’activitat empresarial o pel compromís de l’empresa amb la cura del mediambient.

- Econòmic. Actuacions relacionades amb l’ètica del model econòmic, models participatius de gestió i governança i en la innovació en clau social.

El termini per presentar les sol·licituds va començar el 29 de febrer i va finalitzar el 15 d’abril.

Els Premis MÉS Mataró - Empresa - Societat estan dividits en tres categories: grans i mitjanes empreses, petites empreses o microempreses i professionals autònoms. Els guanyadors de cadascuna de les tres categories rebran una dotació econòmica de 2.000 €, el reconeixement per part del Consell Econòmic i Social i l’Ajuntament de Mataró així com el suport en la promoció i presència als mitjans de comunicació.

Aquests premis els promouen el Consell Econòmic i Social de Mataró, l’òrgan de concertació, consulta i participació conformat pels principals agents representatius del sector empresarial i sindicat, i l’Ajuntament de Mataró. A banda d’incentivar les polítiques de responsabilitat social en les empreses, amb aquests premis també es vol contribuir al desenvolupament socioeconòmic responsable del territori. 

Per a més informació.

Publicat a