Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament modifica les competències a regidors i regidores durant una baixa per maternitat

Escoltar

L’Ajuntament modifica les competències a regidors i regidores durant una baixa per maternitat

La baixa per maternitat de la regidora Eli Ruiz fa que les seves competències es deleguin, via un decret d’alcaldia, en d’altres regidores i regidors del seu grup municipal. Del 17 de gener al 26 de març, les competències de Gent Gran Activa són per Laura Seijo, les d’Espai Públic i Equipaments Municipals per Xesco Gomar i les de Planificació Territorial i Urbanisme per Núria Moreno.


Un decret d’alcaldia del 16 de gener modifica les delegacions de competències dels regidors i regidores per la baixa de maternitat de la regidora Eli Ruiz. Del 17 de gener fins al 26 de març, Núria Moreno, Laura Seijo i Xesco Gomar assumiran les seves competències de la següent format:

Núria Moreno: Subàmbit de Planificació Territoarial (Urbanisme) que inclou la demarcació territorial; el planejament; la gestió urbanística, convenis i planificació sectorial. Redacció de projectes i contractes de serveis de consultories. Serveis Tècnics. Patrimoni municipal del sòl. Expropiacions i valoracions de terrenys. Execució de planejament. Sistemes d’actuació. Plànol de la ciutat. Gestió dels espais naturals, litorals i de la zona forestal. Patrimoni i paisatge.

Xesco Gomar: Espai Públic i Equipaments Municipals.

Laura Seijo: Gent Gran Activa.

Arxius adjunts