Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament tanca l’accés a la platja del Callao

Escoltar

L’Ajuntament tanca l’accés a la platja del Callao

Per evitar riscos, s’ha senyalitzat el tancament amb precinte fins que es retirin les estructures que han patit desperfectes pels temporals o que estaven soterrades i han quedat al descobert.

Un agent de la Policia Local precintant la platja del Callao. Foto: Ajuntament de Mataró
Un agent de la Policia Local precintant la platja del Callao. Foto: Ajuntament de Mataró

Els temporals que durant la Setmana Santa han afectat el litoral català han forçat avui el tancament provisional de la platja del Callao. La mesura es mantindrà fins que es puguin retirar els elements de mobiliari que han patit desperfectes greus o han estat arrencats per l’acció del vent i les onades i poden suposar perill per a les persones.

L’Ajuntament té previst esperar uns dies perquè la situació de la sorra sigui més estable. Arran dels darrers temporals ha quedat inutilitzada l’escala de fusta que permetia baixar fins a la sorra, ha quedat arrencat un aparcament de bicicletes, i s’ha descalçat la torre de vigilància. L’acció de les onades també ha deixat al descobert antigues estructures i bases de formigó, possiblement de dutxes o altres serveis, que estaven soterrades. La setmana passada l’Ajuntament ja va fer treure dues d’aquestes plataformes de formigó, treballs que s’han de fer mitjançant contractació externa.

Pel que fa als serveis de temporada, l’Ajuntament ha donat una nova ubicació a la guingueta que s’havia d’instal·lar a la platja del Callao, i que avui ja s’està muntant a la platja del Varador.

Publicat a