Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira Mercat de Sant Ponç arriba a la 42a edició amb expositors d’arreu de Catalunya i amb un nou espai familiar

Escoltar

La Fira Mercat de Sant Ponç arriba a la 42a edició amb expositors d’arreu de Catalunya i amb un nou espai familiar

La plaça de l’Ajuntament de Mataró acollirà aquest cap de setmana, 4 i 5 de maig, la 42a edició de la fira dedicada a la venda de productes alimentaris elaborats artesanalment. Les parades estaran obertes des de les 10 fins a les 21 h.

La Fira de Sant Ponç comptarà amb 35 expositors de productes elaborats de forma artesanal
La Fira de Sant Ponç comptarà amb 35 expositors de productes elaborats de forma artesanal

Aquesta edició comptarà amb 35 expositors d’arreu de Catalunya, que aportaran el color, el sabor i l’aroma de la millor artesania alimentària del país, amb una variada oferta de productes apícoles com la mel, pròpolis, pol·len i hidromels; caramels, pega dolces, regalèssies, sidral, galetes, garapinyades, codonyat, fruites deshidratades i confitades, coques dolces i salades; formatges; pa de llenya; licors i cerveses; oli i olives; embotits elaborats artesanalment, entre altres. La fira també comptarà amb productes de cosmètica ecològica, aromateràpia, espelmes i minerals.

Com a novetat aquest any  es comptarà amb un espai de dinamització per a tota la família on hi haurà tallers que estan pensats per sentir i experimentar les propietats que ofereix la natura i a l’hora gaudir de l’experiència.

 

Dissabte, 4 de maig

11 a 13 h Taller de bombes de llavors.

18 a 20 h Taller de flors aromàtiques.

 

Diumenge, 5 de maig

11 a 13 h Taller de saquets de la calma.

18 a 20 h Taller d’embolcalls casolans amb cera d’abella.

 

Organitzada per l’Ajuntament de Mataró, la fira se celebra a la ciutat durant el mes de maig des de l’any 1981, que és quan se celebra la festa del patró dels herbolaris i dels apicultors: Sant Ponç.

La Fira Mercat de Sant Ponç coincideix dissabte amb el Market Ocasió Primavera organitzat pel NEM (Negoci Empresa Mataró). Prop de 25 negocis ubicats a la Plaça de Santa Anna vendran productes fora de temporada, i juntament amb la Fira Mercat de Sant Ponç dinamitzaran el centre de la ciutat.

Publicat a