Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La gira del grup mallorquí Antònia Font fa parada al Teatre Monumental per presentar el nou disc

Escoltar

La gira del grup mallorquí Antònia Font fa parada al Teatre Monumental per presentar el nou disc

Després del seu retorn als escenaris Antònia Font presenta el 27 de setembre al Teatre Monumental de Mataró el seu últim treball discogràfic ‘Un minut estroboscòpica’

La mítica banda de música mallorquina presenta, el proper 27 de setembre al Teatre Monumental de Mataró, el seu nou disc ‘Un minut estroboscòpica’ (Primavera Labels, 2022). Després d’anunciar la seva separació definitiva, l’any 2022 van sorprendre tothom anunciant el seu retorn amb un nou treball discogràfic, que els ha portat a actuar sobre alguns dels grans escenaris del territori català i una magnífica presentació al Primavera Sound.

Aquest 2024, la banda seguirà girant pels escenaris amb una gira de teatres i auditoris que farà parada a Mataró. Els mallorquins han transcendit generacions i, tot i la seva llarga absència, han mantingut més viu que mai el seu llegat. Aquest concert promet ser una experiència especial i íntima, on els assistents podran gaudir de les noves cançons del seu últim disc, així com dels seus grans èxits.

No faltaran alguns dels seus himnes més emblemàtics com “Alegria”, “Wa Yeah!” o “Calgary 88”, que han marcat la carrera del grup i  dels seus seguidors  al llarg dels anys. El concert de Mataró serà una oportunitat única de veure Antònia Font en un format reduït i proper.

Les entrades es podran comprar a partir del dimarts 18 de juny a les 10 h a la web www.antoniafont.cat