Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La web de l’Ajuntament revalida la màxima puntuació del Segell Infoparticipa

Escoltar

La web de l’Ajuntament revalida la màxima puntuació del Segell Infoparticipa

En els últims 5 anys, Mataró ha aconseguit el 100 % dels indicadors que avaluen la transparència i la qualitat informativa que es difon a través de la pàgina municipal. En aquesta edició només ho han assolit 17 municipis, mentre l’any passat en van ser 45.

La pàgina municipal ha assolit el màxim de la puntuació del Segell Infoparticipa 2023
La pàgina municipal ha assolit el màxim de la puntuació del Segell Infoparticipa 2023

El Segell Infoparticipa el concedeix el Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que avalua, a través de 52 indicadors, la informació que es publica als webs municipals.

ComSET analitza els 947 municipis de Catalunya i en aquesta onzena edició n’han guardonat 116 (entre ajuntaments, consells comarcals i diputacions), dels quals Mataró i 16 municipis més han aconseguit l’excel·lència en la puntuació (l’any passat en van ser 45): Arenys de Munt, Barcelona, Calafell, Esplugues de Llobregat, Els Hostalets de Pierola, Fonollosa, L’Aldea, Manresa, Olesa de Montserrat, Premià de Dalt, Salou, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Quirze del Vallès, Vic i Viladecavalls.

Els 52 indicadors a examinar giren a l’entorn de la transparència informativa que es difon a través de les webs municipals: qui són els representants polítics; com gestionen els recursos col·lectius i els econòmics; quina informació proporcionen sobre el municipi; o quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.

Al lliurament dels guardons del Segell Infopartipa 2023 al Rectorat de la UAB, hi va assistir el regidor de Bon Govern, Bona Gestió i Estratègia de futur, Miquel Àngel Vadell.

Més informació: Mapa Infoparticipa

 

Galeria d'Imatges