Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Santes Esportives 2024 apleguen més d’una trentena d’activitats a tota la ciutat

Escoltar

Les Santes Esportives 2024 apleguen més d’una trentena d’activitats a tota la ciutat

Les propostes són populars i de lleure però també d’exhibició i de competició que s’apleguen del 6 al 29 de juliol, sobretot en els caps de setmana. La Cursa Popular (28 juliol) que enguany arriba a la 44a edició posarà l’accent en les entitats i associacions amb fins benèfics o d’investigació mèdica amb la seva presencia en la zona de sortida/arribada.

La roda de premsa s'ha realitzat al concessionari Toyota de Mataró, principal patrocinador de la Cursa Popular de Les Santes.
La roda de premsa s'ha realitzat al concessionari Toyota de Mataró, principal patrocinador de la Cursa Popular de Les Santes.

La regidora d’esports, Bea Delgado, ha presentat la programació de Les Santes 2024 en el concessionari Marescar Motor-TOYOTA que és el patrocinador principal de la 44a Cursa Popular que se celebrarà el 28 de juliol amb el recorregut habitual de 5km i amb una participació de 2.500 persones. La presentació ha comptat amb la presència del president de l’empresa CSM- Marescar Motor, Carlos Solano.

Les entitats i associacions que organitzen esdeveniments esportius amb finalitats solidàries, que s’apleguen sota el marc del Mou-te amb Cor, podran instal·lar la seva parada amb informació i material de captació de fons en el Parc Central on es fa la sortida i l’arribada.

També hi ha d’altres patrocinadors d’àmbit públic i privat com són la Diputació de Barcelona, el Port de Mataró, l’empresa NutriSport que enguany aportarà avituallament als participants de la Cursa Popular i la Travessa nedant al Port, Aigües de Mataró, SA (AMSA), Voluntaris per al futur, Mataró Bus, l’Associació BricBarca, SPAS i Varador 2000.

Aquesta activitat, una de les més populars, és organitzada per l’Ajuntament així com la 32a Travessa nedant al Port que es farà el 21 de juliol amb dues distàncies. A banda d’aquestes dues propostes, el gran gruix de la programació és possible gràcies als clubs i entitats esportives de la ciutat que organitzen tot tipus de competicions, exhibicions i activitats per a tota la ciutadania amb el suport municipal.

En concret la programació compta amb més de 30 activitats, la majoria consolidades com la XVI Mitja Marató per relleus, torneigs esportius a la platja,  les exhibicions de diferents modalitats artístiques que repeteixen de forma conjunta a la plaça de Santa Anna: gimnàstica artística, rítmica, twirling i fitkid.

A nivell competitiu, Mataró serà la seu del Campionat de Catalunya de Natació adaptada, el Campionat d’Espanya de waterpolo juvenil femení i el Campionat de Catalunya de Keirin (contrarellotge de ciclisme).

També hi ha noves activitats com la Cursa d’orientació que té lloc al Parc Forestal, el dia 6 de juliol, organitzada per la UEC Mataró i el Club d’orientació OROS.

Tota la programació es pot consultar a www.lessantes.cat/agenda-santes-esportives i és on també s’han de fer les inscripcions online a la Cursa Popular i a la Travessa al Port Nedant.

Publicat a