Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurament de felicitacions públiques i medalles al mèrit professional en el Dia de la Policia Local

Escoltar

Lliurament de felicitacions públiques i medalles al mèrit professional en el Dia de la Policia Local

S’han imposat les medalles al mèrit professional, i s’han lliurat felicitacions públiques a un centenar de persones que en l’últim any han destacat per la seva col·laboració en l’àmbit de la seguretat pública, i a membres de cossos policials que han destacat en l’exercici de les seves funcions.

L'acte s'ha celebrat a l'auditori del TecnoCampus Mataró-Maresme. Foto: Albert Canalejo.
L'acte s'ha celebrat a l'auditori del TecnoCampus Mataró-Maresme. Foto: Albert Canalejo.

L’Auditori del TecnoCampus ha acollit avui la celebració del Dia de la Policia Local de Mataró, en el transcurs del qual ha tingut lloc el tradicional lliurament de medalles al mèrit professional i reconeixements públics a aquelles persones que han destacat durant el darrer any per la seva actuació i/o col·laboració en l’àmbit de la seguretat pública o bé pels anys de servei desenvolupats al cos.

La celebració ha estat presidida per l’alcalde, David Bote, acompanyat de la regidora de Mataró Segura, Núria Moreno, i del nou cap de la Policia Local, Xavier Santajuliana.

Prop d’un centenar de reconeixements

Durant el Dia de la Policia Local s’ha fet un reconeixement públic a prop d’un centenar de persones, entre membres de la Policia Local i altres cossos policials, ciutadania i treballadors de diferents serveis municipals. Tot plegat, per posar en valor la tasca policial i també la implicació de la ciutadania en la seguretat pública.

L’acte ha començat amb un vídeo de presentació de l’última promoció d’agents que s’ha incorporat al cos i, tot seguit, s’ha fet el lliurament de credencials, plaques i diplomes commemoratius al personal que s’ha jubilat el darrere any, entre els quals hi ha l’excap del cos, l’intendent major Mateo Sánchez. A continuació, ha estat moment per reconèixer i felicitar públicament per les actuacions de l’últim any que s’han considerat meritòries per l’eficàcia dels resultats obtinguts. També hi ha hagut espai per agrair públicament la col·laboració amb la Policia Local a ciutadania a títol individual, membres d’altres cossos policials i tècnics d’altres serveis municipals.

Aquest any s’ha lliurat la medalla al mèrit professional de primera categoria a l’inspector de Mossos d’Esquadra Josep Maria Cavallé, cap de l’ABP de Mataró; a la sotsinspectora laboral de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, Maria Lourdes Benito Boyero; al caporal de Mossos d’Esquadra, Albert Boltas; i a l’administrativa del Servei de la Policia Local, Beatriz González Campañón. Pel que fa al personal de la Policia Local, s’ha distingit amb la medalla al mèrit professional un sergent i quatre agents.

Galeria d'Imatges

Publicat a