Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró commemora el Dia Internacional contra la LGTBI+fòbia, el 17M

Escoltar

Mataró commemora el Dia Internacional contra la LGTBI+fòbia, el 17M

L’Ajuntament, en col·laboració amb d’altres entitats i organismes del territori, commemoren el 17M amb un programa d'activitats per reflexionar sobre aquesta temàtica, afavorir el dret a la igualtat i la no discriminació per motius d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere, i promoure que es pugui viure la diversitat afectiva i sexual en plena llibertat. Una de les novetats és la crida a negocis i botigues perquè se sumin a la campanya “Mataró contra la LGTBI+fòbia”.

El programa compta amb una desena d’activitats dirigides a tota la ciutadania i enguany tota la companya informativa compta amb una nova imatge. L’objectiu és divulgar les diferents orientacions, identitats i expressions de gènere que hi ha a la societat a través de les seves banderes.

Entre les activitats hi ha, entre d’altres, la presentació d’un llibre, una hora del conte, un club de lectura, un taller d’autodefensa feminista LGTBI+ i l’obra de teatre “Portrait” a càrrec de La Fritas teatre amb entrades gratuïtes, però amb reserva a www.culturamataro.cat/entrades

 

Adhesió a la campanya

Una de les novetats d’enguany és una crida que es fa a botigues i comerços per adherir-se a la iniciativa amb el següent manifest d’intencions:

“Mataró és una ciutat oberta, inclusiva i compromesa, que creu, promou i fomenta els valors del respecte i la diversitat.

Fa temps que des de l’Ajuntament de Mataró treballem, conjuntament amb el teixit associatiu de la ciutat, per avançar en el respecte i reconeixement de les diverses identitats i expressions de gènere, així com de les diverses orientacions afectives i sexuals, lluitant obertament per l’erradicació de qualsevol actitud LGTBIfòbica i contra la discriminació per orientació sexual o identitat de gènere en qualsevol àmbit.

En motiu del Dia Internacional contra la LGTBI+fòbia (17 de maig), us convidem a sumar-vos al repte de construir una ciutat respectuosa, inclusiva i amb tolerància zero davant de qualsevol actitud discriminatòria i LGTBIfòbica: us proposem adherir-vos a la campanya «Mataró contra la LGTBI+fòbia» que, impulsada des de l’Ajuntament de Mataró, pretén visibilitzar i conscienciar des de diferents àmbits, sobre les discriminacions que pateix el col·lectiu LGTBI+, i fer de Mataró i el seu teixit comercial, un espai lliure de discriminacions.

Aquesta adhesió comporta exposar al llarg del mes de maig als aparadors o llocs visibles del vostre local o negoci un cartell de la campanya, que us facilitarem des de l’Ajuntament, i fer difusió d’aquesta iniciativa a través de les vostres xarxes socials etiquetant el compte d'Instagram o Facebook d'Igualtat, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Mataró: @igualtatmataro

Us animem a participar adherint-vos a la campanya! Només haureu d'omplir el següent formulari (nom del comerç i dades de contacte) per facilitar-vos el material.”

Publicat a