Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró desenvolupa el Pla Educatiu d’Entorn per millorar l’educació en igualtat de condicions

Escoltar

Mataró desenvolupa el Pla Educatiu d’Entorn per millorar l’educació en igualtat de condicions

Els Patis Oberts, el Casal Lingüístic de l’estiu, el projecte de Mentoria amb joves dels instituts, el programa d’Esport i Lleure i les classes de català per a famílies són algunes de les activitats que formen part del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat. Es tracta d’un programa que es porta a terme entre l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat que ha comptat amb un pressupost de 506.499 € aquest 2023.


El Pla Educatiu d’Entorn (PEE) és un programa de cooperació entre l’Ajuntament i la Generalitat que inclou una àmplia gamma de projectes socioeducatius a Mataró amb l’objectiu de donar resposta a les múltiples i diverses necessitats d’infants i joves en edat formativa. Aquest pla, que ha comptat amb un pressupost de 506.499 € per aquest 2023, treballa per millorar la vida dels estudiants i les seves famílies oferint-los oportunitats més àmplies i igualitàries.

Del pressupost del 2023, 258.000 € els ha aportat la Generalitat i 248.499 € provenen dels pressupost municipal de Mataró.

Activitats del PEE

El reforç educatiu és l’activitat amb més hores del PEE i al que es destinen més part del pressupost.

Altres activitats que formen part del programa són els Patis Oberts que es fan de dilluns a divendres a la tarda a les escoles de Rocafonda, La Llàntia, Camí del Mig i l'INS Escola Mar Mediterrània.

Mostres de teatre, cinema per a estudiants, activitats per Sant Jordi, el Fem Dansa i la Trobada de Flabiolaires són algunes de les propostes relacionades amb les arts escèniques. També n’hi ha d’esportives com el Tothom a l’Aigua i vàries perquè famílies i alumnes nouvinguts aprenguin el català com són el casal lingüístic que es fa el mes de juliol, el taller de català durant tot el curs o les classes de català per a les famílies.

Publicat a