Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró viu amb emoció la 103 edició de la Volta Ciclista a Catalunya

Escoltar

Mataró viu amb emoció la 103 edició de la Volta Ciclista a Catalunya

El Parc Central, en el tram del Camí de la Geganta, s’ha omplert de ciutadania per poder gaudir en directe de l’espectacle de la Volta Ciclista a Catalunya. Mataró ha estat la ciutat que acollit la sortida de la segona etapa d’aquesta 103 edició, la primera de muntanya ja que arribarà a Vallter, a Setcases (Vall de Camprodon) superant abans el Coll de Coubet de primera categoria.

Tallada institucional de la cinta abans de la sortida de la 2a etapa de La Volta.
Tallada institucional de la cinta abans de la sortida de la 2a etapa de La Volta.


L’alcalde de Mataró, David Bote, la regidora d’Esports, Bea Delgado, el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Xavier Amor, i el director general de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris, han tallat la cinta des del Camí de la Geganta per donar inici a la 2a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya. Just abans s’ha fet un minut de silenci en record a Joan Alonso Castells qui va ser president i president d’honor del Club EC Mataró.

Des de les 10h del matí, la ciutadania s’ha anat aplegant al Parc Central, en el Camí de la Geganta, per poder veure l’arribada dels equips i dels 175 ciclistes participants en aquesta 103a edició de la Volta a Catalunya en el moment del control de firmes. En el punt de sortida i pels carrers de Mataró s'han aplegat 3.500 persones que han pogut viure amb intensitat un esdeveniment esportiu internacional. 

La segona etapa portarà ja a la primera arribada en altura, en una jornada de 186,5 quilòmetres amb sortida a Mataró i arribada en altura a l’estació de muntanya de Vallter, a Setcases (Vall de Camprodon). El sostre ciclista de Catalunya, on l’any passat l’italià Giulio Ciccone va aconseguir batre a Primož Roglič i Remco Evenepoel, és tot un port de categoria especial que es veurà endurit per la pujada prèvia al Coll de Coubet, de 1a categoria.

Un repte d’altura al cim ciclista de Catalunya que servirà per començar a definir la classificació general de la cursa entre els grans favorits.

Majors d’edat

En aquesta 103 edició de la Volta Catalunya, és la divuitena vegada que Mataró és protagonista d’una sortida o una arribada de la Volta Ciclista a Catalunya en tota la història.

Galeria d'Imatges

Publicat a