Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’amplia el termini d’inscripció per optar a la 3a edició dels Premis MÉS Mataró - Empresa - Societat

Escoltar

S’amplia el termini d’inscripció per optar a la 3a edició dels Premis MÉS Mataró - Empresa - Societat

Les sol•licituds es poden presentar fins al 15 d’abril. Els premis els convoca el Consell Econòmic i Social de Mataró per tal de promoure les polítiques de responsabilitat social i el desenvolupament socioeconòmic.

Poden optar a aquests guardons empreses o autònoms. Les propostes que participin han d’estar orientades en algun dels següents àmbits:

- Social. Iniciatives relacionades amb la vinculació i la contribució positiva de l’activitat empresarial amb el seu entorn social.

- Mediambiental. Projectes amb sensibilitat per l’impacte mediambiental, ja sigui derivada de l’activitat empresarial o pel compromís de l’empresa amb la cura del mediambient.

- Econòmic. Actuacions relacionades amb l’ètica del model econòmic, models participatius de gestió i governança i en la innovació en clau social.

El termini per presentar les sol·licituds va començar el 29 de febrer i finalitzarà el 15 d’abril, 15 dies més tard del previst inicialment. El formulari de presentació de propostes s’ha de fer a través de la Seu electrònica.

Els Premis MÉS Mataró - Empresa - Societat estan dividits en tres categories: grans i mitjanes empreses, petites empreses o microempreses i professionals autònoms. Els guanyadors de cadascuna de les tres categories rebran una dotació econòmica de 2.000 €, el reconeixement per part del Consell Econòmic i Social i l’Ajuntament de Mataró així com el suport en la promoció i presència a mitjans de les iniciatives guanyadores.

Els guardons els promouen el Consell Econòmic i Social de Mataró, l’òrgan de concertació, consulta i participació conformat pels principals agents representatius del sector empresarial i sindicat, i l’Ajuntament de Mataró. A banda d’incentivar les polítiques de responsabilitat social en les empreses, amb aquests premis també es vol contribuir al desenvolupament socioeconòmic responsable de Mataró. 

Per a més informació.

 

 

Publicat a