Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2024

Escoltar

2024

Mataró participa en la 4a edició del Congrés de Competències Digitals

L’Ajuntament hi va participar amb l’experiència dels Tallers Intergeneracionals de capacitació digital per a persones de més de 60 anys "Porta la salut al mòbil" que es van organitzar en el marc del PECT Mataró-Maresme durant el darrer trimestre del 2023. Aquest congrés reflexiona i debat al voltant de l’empoderament digital de la ciutadania i l’activitat de Mataró es va exposar com una bona pràctica.

L’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena reubica les places d’internament a d’altres centres

El Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) començarà a reubicar progressivament l’activitat d’internament de l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, el centre d’atenció intermèdia ubicat en un edifici històric de Mataró amb catalogació de Bé Cultural d’Interès Local (BCIL). En els propers mesos es reubicaran les 76 places d’ingrés en d’altres centres sanitaris. Aquesta situació serà transitòria fins que el primer trimestre de 2027 entri en funcionament el nou Hospital d’Atenció Intermèdia (HAI) de Mataró, que serà el segon més gran de Catalunya.

Mataró organitza un centenar de tallers de prevenció en l’ús de les pantalles per a grups d’ESO

Els tallers s’ofereixen als centres d’ensenyament secundari de la ciutat amb diferents temàtiques relacionades amb l’ús de les pantalles i es realitzaran un centenar fins al mes de maig. Aquesta acció s’emmarca en els programes d’actuació en l’àmbit educatiu del Pla Municipal de Drogodependències i està subvencionada pel Pla Nacional sobre Drogues del Ministeri de Sanitat.