Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2024

Escoltar

2024

Les jugadores de waterpolo Vivian Sevenich i Simone Van de Kraats són les millors esportistes del 2023

La 69a edició de la Nit de l’Esport s’ha celebrat al Teatre Monumental on s’han donat premis a 50 esportistes individuals i 14 equips de fins a 25 esports diferents. També han rebut premi altres actors del món de l’esport com tècnics, àrbitres, mitjans de comunicació i centres educatius que participen en els Jocs Escolars. El guardó més esperat de la nit ha estat una menció doble per a les jugadores del Centre Natació Mataró de waterpolo Vivian Sevenich i Simone Van de Kraats

El Consell Econòmic i Social posa l’accent en la coordinació entre tots els agents socials per impulsar polítiques efectives d’ocupació

El segon tinent d’alcalde i regidor de Ciutat pròspera, Generació de riquesa i Treball digne, Sergi Morales, ha assumit la presidència delegada d’aquest òrgan de concertació a través del qual els màxims representants de l’empresariat i els sindicats de la ciutat proposen i debaten sobre les polítiques socioeconòmiques de Mataró.

Mataró participa per segon any consecutiu en el projecte innovador MetròpolisFPLab

Aquest curs es porta a terme la sisena edició d’aquest projecte d’innovació destinat a la Formació Professional (FP) que està impulsat per la Fundació BCN Formació Professional de l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona. Dijous 1 de febrer es farà un taller de creativitat al TecnoCampus Mataró-Maresme amb la participació, entre d’altres empreses, del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, l’empresa que aporta Mataró aquest curs en la línia de potenciar les sortides professionals en l’economia circular. L’any passat hi va participar el Consorci Sanitari del Maresme per l’economia de les cures.

Mataró aprova el Pla Jove 2023-2027 amb l’emancipació, el benestar i la salut com a principals objectius

El Ple de l’1 de febrer ha donat compte del Pla Jove per Mataró 2023-2027, el document que marca les bases de treball de les polítiques en joventut de la ciutat pels propers anys. Els principals eixos de treball són l’emancipació; la transformació i la cocreació; el benestar i la salut; la igualtat, la diversitat i la inclusió social; i la referencialitat i la comunicació. En aquest període també prendrà rellevància la posada en marxa d’un nou equipament juvenil de referència a plaça Espanya.

Mataró continua apostant per ser una Ciutat Amiga de les Persones Grans

Treballar per un espai físic amigable amb les persones grans, l’increment de la seva participació social i cultural i la millora dels serveis municipals són els tres eixos de l’actualització del Pla d’Acció de Mataró com a Ciutat Amiga de les Persones Grans 2023-2026. Mataró hi forma part des de l’any 2017 i ara el nou document planteja les línies de treball amb 22 objectius i 108 accions concretes.

L’augment de l’activitat policial i la intensificació de la coordinació aconsegueix contenir l’increment delictiu

La Junta Local de Seguretat ha analitzat aquest matí l’estat de la seguretat a la ciutat. Ha constatat que l’increment de l’activitat policial durant el 2023 ha permès assolir una xifra rècord de detencions que ha frenat l’increment delictiu. Malgrat això, la Junta també ha acordat que cal treballar en millorar la sensació d’inseguretat que té la ciutadania.

Justo Molinero, nomenat fill adoptiu de Mataró

El comunicador va recollir el títol de fill adoptiu de Mataró en un acte oficial al Saló de Sessions de l’Ajuntament acompanyat per familiars, amics, els seus companys i autoritats. Justo Molinero va agrair el reconeixement que va voler compartir amb tot el seu equip que van preparar-li un vídeo resum de la seva trajectòria.

Els alcaldes i alcaldesses de l’Arc Metropolità traslladen al Departament d’Acció Climàtica les seves discrepàncies sobre el decret de les Zones de Baixes Emissions

Ahir es van reunir amb la directora general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental per traslladar-li els neguits creats per una norma redactada sense consens amb el territori. Si prospera tal i com està, es veuran afectats més de la meitat dels vehicles actuals de les ciutats, en una regió amb dèficits estructurals de transport públic.