Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2024

Escoltar

2024

Mataró organitza la Setmana Contra l’Abandonament Escolar Prematur

Del 26 al 29 de febrer, Mataró organitza un seguit d’activitats per visibilitzar, prevenir i actuar davant de l’abandonament escolar prematur. La jornada inaugural es farà el 26 de febrer a l’Escola d’Adults Can Noé i durant tota la setmana es faran tallers al voltant de llibre de còmic “Ombres de colors” d’Oriol Malet que aborda l’abandonament escolar prematur posant al centre les històries i vivències dels joves. Les activitats s’organitzen amb la Diputació de Barcelona i el suport de la Plataforma Zero Abandonament de la Fundació Bofill.

L’Ajuntament de Mataró ja disposa del Pla Estratègic de Subvencions per al període 2024-2026

Els plans estratègics de subvencions són els instruments de les administracions públiques per fixar les fites i els efectes que es pretenen aconseguir, el termini necessari per a la seva consecució, els costos previsibles i les fonts de finançament. Amb l’objectiu de promoure la transparència, l’avaluació i el retiment de comptes de l’activitat subvencional, l’ajuntament ha aprovat el segon Pla estratègic de subvencions

La convocatòria de subvencions 2024 per a les entitats de la ciutat és del 5 al 25 de març

En el marc del Pla Estratègic de Subvencions, l’Ajuntament de Mataró ha aprovat les bases particular de les subvencions 2024 per a les entitats de la ciutat que reuneixen els requisits per a sol·licitar-les en els àmbits de l'atenció social, les persones grans, la salut pública, la igualtat, joventut, ciutadania global, educació, cultura i esports. Del 5 al 22 de març les entitats podran disposar d’atenció personalitzada per fer la tramitació i el període de presentació és del 5 al 25 de març.

Per la igualtat, canviem les regles del joc! és el lema de la campanya del 8M a Mataró

Durant el mes de març s’organitzen a Mataró un seguit d’activitats per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Entre la programació, que enguany té el lema de “Per la igualtat, canviem les regles del joc!”, hi ha la celebració de la sisena edició del SororiArt al pati del Cafè Nou. La conferència institucional anirà a càrrec de la periodista esportiva de TV3, Marta Bosch, i la imatge ha estat creada per l’estudiant del Cicle Formatiu Assistència al producte gràfic interactiu del GEM, Carla Trabal.

El TecnoCampus estrenarà dos màsters universitaris el curs 2024-2025

Amb aquest pas, el TecnoCampus continua amb l’aposta de reforçar l’oferta educativa. Als dinou graus i dobles graus existents, s’hi afegeixen, en l'àmbit de la formació permanent, els sis màsters universitaris que es podran cursar al centre, a més de màsters propis, diplomes d’especialització i cursos de durada més breu. Tot amb el segell de la Universitat Pompeu Fabra, a la qual està adscrit el centre universitari TecnoCampus.

Mohamed L’Ghacham serà l’autor del mural-cartell de Les Santes 2024 i Kris Ubach serà la fotògrafa de la Festa Major

Enguany, el cartell de les Santes innova el seu concepte i serà un mural en un indret de la ciutat. La regidora de Cultura, Heidi Pérez, ha presentat aquest vespre, en el marc del Plenari de Les Santes, l’artista i la fotògrafa de la Festa Major 2024 que farà l’exposició de fotografies de Les Santes l’any 2025. El Plenari de Les Santes també ha inclòs l’explicació a les persones assistents del fruits del treball de la Comissió Permanent de Les Santes.