Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2024

Escoltar

2024

La vuitena edició del Mou-te amb Cor acull fins a 25 propostes esportives amb finalitats solidàries

L’esport solidari a la ciutat de Mataró és viu durant tot l’any i enguany es torna a presentar el Mou-te amb Cor, la campanya que engloba totes aquestes iniciatives ja siguin promogudes per entitats, clubs, fundacions, o centres de recerca. La combinació de l’esport amb una finalitat solidària acull aquest any fins a 25 propostes diferents, algunes de veteranes com les caminades de la tardor i d’altres de noves, totes elles demostren que Mataró és una ciutat cuidadora i solidària.

La segona etapa de La Volta Ciclista a Catalunya surt del Camí de la Geganta el 19 de març

El control de firmes està previst a les 10.40 h, i la sortida a les 11.50h amb un canvi en la direcció ja que enguany els ciclistes passaran per Rocafonda, la Ronda de Miquel de Cervantes en direcció a Sant Andreu de Llavaneres. El millor ciclisme del món es podrà gaudir a Mataró durant un matí on la ciutadania podrà gaudir-lo a la zona de sortida i pels carrers amb el rodatge neutralitzat.

En marxa el procés de selecció de la Defensoria de la Ciutadania

El càrrec va quedar vacant el juny del 2022 amb la mort de Jordi Puigderrajols i Coll qui va ser Defensor de la Ciutadania de Mataró des de la seva creació, el 15 de gener del 2001. Ara s’obre el procés de selecció que compta amb tres fases: la convocatòria pública, la valoració de les candidatures i l’aprovació que anirà a càrrec del Ple municipal del mes de juliol. La Defensoria de la Ciutadania té la funció de defensar i protegir els drets de les persones.

Mataró viu amb emoció la 103 edició de la Volta Ciclista a Catalunya

El Parc Central, en el tram del Camí de la Geganta, s’ha omplert de ciutadania per poder gaudir en directe de l’espectacle de la Volta Ciclista a Catalunya. Mataró ha estat la ciutat que acollit la sortida de la segona etapa d’aquesta 103 edició, la primera de muntanya ja que arribarà a Vallter, a Setcases (Vall de Camprodon) superant abans el Coll de Coubet de primera categoria.