Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renovarà la xarxa de clavegueram del carrer de la Creu d’en Fins

Escoltar

Aigües de Mataró renovarà la xarxa de clavegueram del carrer de la Creu d’en Fins

L’actuació s’emmarca dins del Pla Director de Clavegueram de Mataró.

Aigües de Mataró té previst iniciar el dimarts 6 d’abril, els treballs de renovació de la xarxa de clavegueram del carrer de la Creu d’en Fins al barri de Cerdanyola.

La xarxa de clavegueram existent actualment al carrer de la Creu d’en Fins, segons els estudis fets al Pla Director de Clavegueram de Mataró (PDCLAM), presenta deficiències hidràuliques en episodis forts de pluges. Per evitar aquesta problemàtica es modificarà la xarxa actual ampliant la seva capacitat.

Dins d’aquestes obres de renovació es preveu la construcció de 224 metres lineals de canonades de tub de PVC de diferents diàmetres. També s’instal·laran 9 pous de registre, nous claveguerons i connexions als embornals. Aprofitant les obres es milloraran les cruïlles existents, fent-les a un únic nivell per millorar la mobilitat dels vianants. També es renovarà el paviment de la calçada de  tot el carrer.

En ser obres de clavegueram, la rasa es realitzarà per la calçada, tot i que també s’afectaran puntualment les voreres a l’hora de fer les connexions als claveguerons. Per minimitzar les afectacions les obres es realitzaran en tres trams del carrer de la Creu d’en Fins.

El primer tram serà el comprès entre l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch i el carrer de Calassanç Marquès, el segon tram, entre el carrer de Calassanç Marquès i el carrer d’Antoni Ferrer i Dalmau, i el tercer tram i darrer, entre  el carrer d’Antoni Ferrer i Dalmau i el carrer de Sant Jordi.

Durant les obres restarà tallat el trànsit en el tram de treball, tot i que es podrà accedir als guals sempre que les condicions de l’obra ho permetin. S’afectarà puntualment els accessos als guals però s’avisarà amb antelació.

Aquests treballs han estat adjudicats a l’empresa constructora Cosplaan Obras y Servicios Laantit, S.L., per un import de 311.255,45 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de 17 setmanes.


Publicat a