Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Antena TrenLab Mataró presenta les solucions innovadores en mobilitat del seu programa d’acceleració

Escoltar

Antena TrenLab Mataró presenta les solucions innovadores en mobilitat del seu programa d’acceleració

Les empreses guanyadores Einsmer, MassFactory i IUrban han ensenyat les solucions treballades durant els darrers 6 mesos d’acceleració.

L'alcalde, David Bote, durant la preentació del Demo Day. Foto: TecnoCampus
L'alcalde, David Bote, durant la preentació del Demo Day. Foto: TecnoCampus

Antena TrenLab ha presentat aquest matí el Demo Day de les solucions guanyadores dels Premis Antena TrenLab 2023. L'esdeveniment s'ha dut a terme a l’espai Antena TrenLab al TecnoCampus de Mataró, i les empreses han pogut mostrar els seus treballs innovadors.

Durant la jornada, les startups seleccionades han ensenyat els seus projectes davant de les institucions col·laboradores d'Antena TrenLab, incloent Renfe, l’Ajuntament de Mataró i el TecnoCampus, així com empreses convidades. Aquest esdeveniment ha marcat la culminació d’un intens procés d’acceleració de 6 mesos, durant el qual les startups IUrban, Massfactory i Einsmer han perfeccionat els seus models de negoci i tecnologies mitjançant proves de concepte.

A més de les presentacions de les startups, s'ha presentat oficialment la convocatòria dels Premis Antena TrenLab 2024, amb les inscripcions que s’obriran properament. Aquesta jornada ha ofert una oportunitat única per conèixer de primera mà les innovacions que estan transformant el sector de la mobilitat.

Les solucions presentades són les següents:

. IUrban:

. Solució: Rodalink

. Descripció: Un xatbot GPT turístic que informa en 95 idiomes diferents. Utilitza intel·ligència artificial per informar, registrar i atraure turistes, creant informes automatitzats per conèixer millor els turistes i els seus interessos.

. MassFactory:

. Solució: App&Town Compagnon

. Descripció: Aplicació per a la mobilitat que capacita a persones amb diversitat funcional (física, cognitiva o sensorial), “silvercitizens” i altres col·lectius fràgils per utilitzar el transport públic de manera autònoma.

. Einsmer:

. Solució: Mobility7

. Descripció: Aplicació amb un conjunt de directrius i accions específiques amb una base tecnològica destinada a prevenir situacions d'assetjament i oferir suport a persones en situacions de vulnerabilitat.

Les tres empreses ofereixen solucions tecnològiques innovadores per millorar l'experiència de diferents grups de persones, enfocant-se en la digitalització, la intel·ligència artificial i la inclusió social.

Per a més informació sobre els premis, podeu visitar: https://antenatrenlab.com/premis/


Publicat a