Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dues propostes mataronines i una coproducció a la nova temporada del Fet a Mataró

Escoltar

Dues propostes mataronines i una coproducció a la nova temporada del Fet a Mataró

El cicle Fet a Mataró enceta, aquest diumenge 6 d’octubre, una nova temporada. Can Gassol Centre de creació d’arts escèniques tornarà a ser l’epicentre de la creació i acollirà fins al 20 de desembre cinc propostes que combinen nombrosos estils escènics: teatre de text, circ, dansa, teatre d’objectes, titelles i audiovisuals. Dos dels espectacles seran estrenes i tres seran assaigs oberts que serviran a les companyies per avaluar com respon el públic a la seva proposta encara no tancada.

"Litus" una de les obres del cicle
"Litus" una de les obres del cicle

De la nova temporada en destaca la programació de dos espectacles amb segell mataroní. Un és el que obrirà el cicle “It's All About The Ggggrrrrrrrrrrrr”, una obra sobre l’agressivitat, la ràbia, la guerra, la postveritat de la política i l’autoparòdia del poder masculí dirigida per Max Grosse Majench amb la interpretació d’Adrià Botella i Oriol Guanyabens. L’altre és “Litus”, la nova producció de la Sala Cabanyes, dirigida per Pere Vázquez i escrita per Marta Buchaca. És una comèdia agredolça amb tocs de thriller, que parla de l’amistat, la mort i l’amor i es podrà veure els dies 1,2,3,8, 9 i 10 de novembre.

Els altres tres espectacles seran assajos oberts.

Divendres 11 d’octubre serà el torn de “Pauuuuuu”, una coproduccció entre quatre companyies de titelles de l’Estat: La Mar de Marionetas de Madrid, Teatro de Carmen de Murcia,Teatre Buffo de València i Binixiflat de Catalunya. A Mataró es podrà veure la versió en català d’aquesta  invitació a la reflexió sobre la resolució de conflictes, des d'una actitud filosòfica i lúdica.

Joan Català, un especialista en espectacles interdisciplinars, provarà el proper 30 de novembre amb el públic com respira el seu nou projecte “5.100 m/s”, que per primera vegada no farà sol. Circ, música, dansa i gest en un laboratori de creació que imagina els espais escènics com a éssers vius.

El Fet a Mataró es clourà el 20 de desembre amb “Ahir” dels Animal Religion, una companyia que  treballa per innovar el circ i buscant-hi mitjans d’expressió nous. “Ahir” és un espectacle interdisciplinari de circ que uneix cos, llum i so, que parla de la relació del passat amb el present. 

Connsulteu la programació aquí.

 

Venda d’entrades i recollida d’invitacions

Tant les entrades de pagament com les invitacions de tots els espectacles es poden adquirir a les oficines de Cultura de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i els dimecres de 18 a 20 h; al web entradesculturamataro.cat i a la taquilla des d’una hora abans de l’espectacle.