Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La creació audiovisual mataronina es reuneix al 8è Mercat del Film

Escoltar

La creació audiovisual mataronina es reuneix al 8è Mercat del Film

El 19 i 20 d’octubre se celebra la 8a edició del Mercat del Film, organitzat pel M|A|C i Hotel Elèctric. Una vegada més, a Can Gassol es podrà constatar el bon moment que viu la creació audiovisual local amb projeccions d’una trentena de films amb diferents formats.

Cartell de la 8a edició del festival
Cartell de la 8a edició del festival

El Mercat s’havia d’obrir inicialment divendres 18 d’octubre amb la projecció de Bu San (Good Bye, Dragon Inn), però s’ha ajornat fins a nova data que comunicarem properament.

El gruix de la programació del Mercat del Film Vol.8 serà dissabte 19 d’octubre.  A partir de les 18.30 h es projectaran 30 projectes de factura mataronina en diferents formats. S’hi veuran curtmetratges, peces de vídeoart, documentals, tràilers, espots publicitaris, videoclips, vídeos de ficció, entre d’altres, tots ells de curta durada.
 
El Mercat del Film Vol. 7 es clourà diumenge 20 d’octubre a les 18 h veient “Revela't, la mirada rebel” del mataroní Jacint Fornols. Aquest documental mostra des de dins una mirada del festival de fotografia analògica contemporània de Vilassar de Dalt i Barcelona, “Revela’t”. L’autor parlarà a continuació sobre el documental, juntament amb Pep Minguez i Glòria Peruga,  organitzadors del Festival Revela’t.

 Tota la programació del Mercat del Film Vol.8 és gratuïta i la podeu consultar aquí