Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró presenta per primer cop la seva oferta turística a Bèlgica i Holanda amb l’objectiu de captar nous públics

Escoltar

Mataró presenta per primer cop la seva oferta turística a Bèlgica i Holanda amb l’objectiu de captar nous públics

La ciutat intensifica la presència a fires i esdeveniments turístics durant els mesos de maig i juny. Avui i demà Mataró pren part al roadshow que té lloc a Gent (Bèlgica) i a Utrecht (Holanda) i al qual hi prenen part uns 65 tour operadors, agències de viatge i periodistes dels dos països.

Mataró es promociona per primera vegada a Bèlgica i Holanda a través de la participació en un roadshow amb diversos agents professionals independents que té lloc a Gent (Bèlgica) i a Utrecht (Holanda). La ciutat participa en aquesta acció prevista per avui i demà juntament amb d’altres destinacions turístiques de la demarcació de Barcelona i sota la Gerència de Serveis de Turisme. Al roadshow que tindrà lloc hi prenen part uns 65 tour operadors, agències de viatge i periodistes dels dos països.

És la primera vegada que Mataró participa en una acció directa als mercats belga i holandès. Prèviament s’havien fet altres accions indirectes com la difusió amb material promocional de la ciutat al Salon de Vacances a Brussel·les (Bèlgica) i a la Fira Fiets d’Utrecht (Holanda) sota el paraigües de la Diputació de Barcelona

 

Més presència a fires

Amb la voluntat de captar nous visitants, Mataró intensifica la seva presència a fires i esdeveniments turístics durant els mesos de maig i juny. Alguns dels esdeveniments en què es promociona l’oferta turística de la ciutat durant aquests mesos són:

-Fira Expo Vacaciones de Bilbao: Mataró ha participat per tercer any consecutiu en aquest esdeveniment, celebrat del 10 al 12 de maig. La ciutat hi ha pres part sota l’aixopluc de la Diputació de Barcelona, sota el lema “Barcelona es mucho más”.

-Mercat d’Escapades de Barcelona: Aquest esdeveniment, celebrat al passeig de Lluís Companys de Barcelona durant el primer cap de setmana de maig i organitzat per l’Agència de Turisme de Catalunya, té per objectiu donar a conèixer al públic local les propostes turístiques de proximitat. La ciutat hi ha presentat la seva oferta turística sota el paraigües del Consorci de Turisme Costa de Barcelona.

-16a Fira Ciutats Modernistes de Terrassa: La 16a edició d’aquest esdeveniment va tenir lloc el passat cap de setmana, l’11 i el 12 de maig. L’Ajuntament de Mataró hi va participar juntament amb Argentona i Canet de Mar per tal de fomentar la línia de cooperació en la difusió de l’oferta modernista dels tres municipis. A més a més de la Ruta Puig i Cadafalch. Mataró-Argentona, es donarà a conèixer tota l’oferta de rutes i visites guiades que es poden realitzar a Mataró durant tot l’any.

-14a Fira Modernista de Barcelona: Com a Terrassa, Mataró hi participa conjuntament amb Argentona i Canet de Mar amb l’objectiu de promocionar el modernisme al Maresme i difondre els atractius del patrimoni local i els recursos turístics que la ciutat ofereix als visitants. Aquesta fira tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny i està organitzada per l’associació de comerciants CorEixample.

Durant els primers mesos de l’any, Mataró ha promocionat la seva oferta turística en altres esdeveniments i fires nacionals i internacionals com la fira CMT d’Stuttgart (Alemanya); l’ITB de Berlín (Alemanya); MITT a Moscou (Rússia); la fira Expotren de Lleida; B-Travel de Barcelona; Fitur de Madrid; i l’exposició  “Artistes de Mataró de la Col·lecció Bassat exposen a Nova York” que es va poder veure a l’Instituto Cervantes.

 

Instagramers i bloggers a la ciutat

Aquests dies, en el marc del Costa Barcelona Week, trenta instagramers del Regne Unit, França, Estats Units s’han allotjat a Mataró i han realitzat una visita per la ciutat fotografiant allò que els ha cridat l’atenció. El 31 de maig la Nau Gaudí acollirà la celebració del 6è aniversari de la Barcelona Travel Bloggers: més de 140 bloggers visitaran la ciutat i l’endemà participaran a la Festa del Port que es celebrarà el primer cap de setmana de juny.