Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consell Plenari del Patronat Municipal d'Esports. 8/10/2003

Escoltar

Consell Plenari del Patronat Municipal d'Esports. 8/10/2003

Dia
Hora
Lloc
Convocatòria i ordre del dia
Organisme

Ordre del dia

Es convoca per ordre de la Presidenta a la reunió ordinària del Consell Plenari del Patronat Municipal d'Esports que es farà:

Dia: dimecres 8 d'octubre de 2003

Hora: 19:00 hores € 1ª convocatòria

19:30 hores € 2ª convocatòria

Lloc: Sala de reunions de l'IMPEM

Ordre del dia:

 1. Constitució del Consell Plenari del Patronat Municipal d'Esports.
 2. Despatx oficial.
 3. Donar compte de les disposicions de la presidenta.
 4. Ratificació, si escau, de l'aprovació del Conveni amb la Diputació de Barcelona per regular la seva col·laboració en l'organització de la Mitja Marató.
 5. Ratificació, si escau, de la pròrroga del servei del programa d'organització i desenvolupament d'activitats físiques per escolars.
 6. Ratificació, si escau, de l'aprovació subvencions nominatives de promoció per instal·lacions esportives i convenis reguladors.
 7. Ratificació, si escau, de la modificació i pròrroga del contracte de neteja de les oficines del Patronat Municipal d'Esports signat amb Net Brill, sl.
 8. Ratificació, si escau, del conveni de col·laboració amb l'empresa Cecassa, sl. per l'organització de les Santes Esportives.
 9. Ratificació, si escau, de la resolució del contracte del servei de bar del Camp Municipal de Futbol del Camí del Mig.
 10. Ratificació, si escau, de l'aprovació del conveni de col·laboració amb l'empresa Transmataró, sl. per l'organització de la Festa del Futbol 2003.
 11. Aprovació, si escau, de la modificació dels Estatuts del Patronat Municipal d'Esports de Mataró per canvi de domicili.
 12. Aprovació, si escau, de la pròrroga del contracte del servei de neteja de les instal·lacions esportives municipals.
 13. Torn obert de paraules.

Alícia Romero Llano

Presidenta

Mataró, 3 d'octubre de 2003